Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz kokov #3183 üzenetére

    AH kereskedelemről: egyre kevesebb a balek és egyre nagyobb a konkurencia. Nem lehet könnyen nagyot szakítani már. Másrészt ha ennyire nem vagy tusztában a játék alapjaival akkro nem valószínű, hogy kiszúrnád a jó itemeket. Ha meg mégis akkor azt megteszi minden félig rákészült álmatag biorobot is 16 óra játék után AH-zva is. Gondolod ha nem megy a játék akkor majd az AH áll kézre? Nosza bizonyítsad!
    Nemcsak a verseny nagy, de a kereslet is szélsőséges. Már nincs meg a kezdeti magas forgási sebesség. Alacsony szintű item nem eladható, közepes vagy jobb alkalmanként elmegy bagóért és a veszett jók irreális magas árakon. Közte nincs kb semmi. A magas árkategóriára esélyed sincs kereskedés céljával beraktározni, a gyengékkel meg ott vagy ahol a part szakad. Kevés az új játékos, a meglévőek meg nem hígfost akarnak. Ez van.

    68k DPS-sel simán teljesíthető inferno. Én 1.0.3 előtt azt hiszem act 4-ben nyomultam már. Vagy az a legeleje volt? MIndenesetre nem nagyon volt 23-29k-nál több life a karimon és a sebzés is elég karcsú volt. Szerintem 15-25k közt nyomultam. Lehet irdatlan 35k is volt act 3-on. Eltartott egy ideig a gyepálás az tuti :D
    (Inferno belépési szintű karim május 25-én 5765 armorral és 14386 DPS-sel kezdte Act 1-et. Azon azért picit fejlesztenem kellett)

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák