Új hozzászólás Aktív témák

  • Edge

    veterán

    válasz Szatesz. #31376 üzenetére

    Sztem egyértelmű válasz még nem érkezett a kérdésedre így én megválaszolom:
    nincs jelentősége, hogy coldos-e vagy sem, vagy épp arcane-os, tök mindegy archonnak.
    Viszont spectral blades az tud fagyasztani ha cold-os a tal amu, mivel bladesnek nincs saját elementális sebzése így az itemekből jövő elementális sebzéseket átveszi így egyik ütésre cold dam másikra poison stb. jön be. De mióta buffolva lett az archon annyira, hogy gyakorlatilag csak akkor jössz ki belőle ha te akarod így ennek már az a kicsi jelentősége sincs ami volt esetleg régebben. Vagyis erre gyúrni nincs értelme.

    #31385 killerjohn:
    310k unbuffed, innentől nehéz már feljebb jutni, mikro kb leírta a lényeget mindenből jobb kell, ennyi. Én tapasztalatból tudom azt mondani, hogy 500k+ buffed után érezni azt mp10-en hogy gyorsan halad az archonnal az ember.
    A gearedet elnézve már most megmondom hogy csak az ehp-d csökkentésével tudsz majd dpst növelni, az hatalmas szerencse ha nem így lesz és/vagy kegyetlen sok iggbe fog fájni. Pl triumod ékes példa erre sok hp-t ad viszont kevés dps-t.
    Trium esetén a tuti recept a min. 230 avg és min. 230+ int ez alá ne add soha és nem feltétlen itt kell hp-t gyűjteni, mert az ezen a sloton kiváltság. Egy magas dpst adó / vites trium az bőven 1-2b.
    Más, kis apróságnak tűnhet, de 0.5 chc, 1%eledam, 1% as, 5-10% chd, egyenként 3-4k dpseket jelenthet vagy többet, ha lehet as-ből és eledamból ne add alább, mindig a maxosat vedd.
    Még vmi, szép a rare amud, de egy avg-s tal amu tuti lenyomja.

    Többékevésbé: éééééééééééé bbb

Új hozzászólás Aktív témák