Új hozzászólás Aktív témák

  • killerjohn

    addikt

    válasz granini #31109 üzenetére

    Te játszottál 1.0.4 előtt? Amit írsz, az arra volt igaz... amikor 3 napig próbáltam megölni belial-t... Most nagyjából negyede a játék nehézsége az akkorinak. Már akkor is hell diakillig gyakorlatilag farmolás nélkül végig lehetett sétálni a játékon, és az inferno alatti játék nehézsége semmilyen irányba sem változott az elmúlt egy évben. Inferno meg csak könnyebb lett (úgy a negyede).
    Pónis pálya? Nem tudom, én a sokadik p100 karimat csinálom, de én még csak hallottam a póni pályáról, meg videón láttam... nem értem hogy ez mitől releváns.

    Egyszerűen nem értem hogy mit sírsz. Filléres, pár100K cuccokból fel lehet egy inferno diakilles karaktert szerelni MP0-ra. Teljesen selffound át tud sétálni normal MP0 act1 quest1-től inferno act4 MP0 diakillig, szóval teljesen felfoghatatlan amit írsz. Amikor meg van inferno diakill, akkor lehet szépen act3 MP0 farmolni pár hétig, és apránként fejlesztenie magát. Na nem azért, hogy hirtelen MP5-ön virítson 0 gearben, hanem hogy egyre gyorsabb és jobb legyen MP0-án, bele tudjon végre állni a poison tócsába anélkül hogy 2mp alatt meghalna, ésatöbbi. Aztán ha még van ideje és kedve, akkor vagy indít egy új karaktert vagy ezzel farmol tovább, hátha esik egy 6 crites mempo ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák