Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz mikromanus #31027 üzenetére

    Akárhogy nézem, az előző hsz-ed a 31004-es , amiben bár valóban lehet 3 bekezdést számolni, de aligha szól nekem abból 2 ?! :N

    ..és a "magyarázattal" tévedsz. Én nem egy barbárskillt vetettem össze egy DH skillel, sem semmi más összehasonlíthatatlant.

    Arról írsz folyamatosan, hogy van más használható, ugyan miért ne lehetne mást ?
    Rendben.

    Akármilyen skillezéssel, 2 dolog kell az értelmes haladáshoz :

    1. ne halj percenként 2x (életképesség adott mp-n);
    2. minél gyorsabban öld meg a mobokat (hatékonyság).

    Előző hsz-emben jól leírtam Neked : ha mutatsz olyan skillt, amivel jobban haladok ( értsd: előző 1-2 pontok együtt teljesülnek) akkor azt fogom használni.

    NEM releváns, hogy azért haladsz gyorsabban, mert több a sebzésed ( előző 2-es pont, tudod ? light skillek, blizzard, egyéb támadó skill) vagy azért, mert ( 1-es pont ) nem halsz annyit , amiben durván segít a Magic weapon/blood magic.

    Eredményorientált vagyok, és a Magic weaponnal eredményesebb vagyok.
    PL. épp a "kiváló" blizzard skill sz*rt se lassít mp10-en, a sebzése is f*s, más támadó skillekhez képest, kenheti a hajára a blizz, meg mehet a mazóknak.

    Ez tapasztalat, nincs mit ragozni rajta.. :N

    ..egyébként egyszerű ám ez: fogd meg a barbid, szedj le róla mindent, ami LS-t ad, vagy armort, vagy egyéb védelmet, aztán mássz vele mp10-en, nyilván kényelmes lesz, igaz? :DDD
    (Van egy marék egyéb skill, hát állíts be párat, csukott szemmel akár. ) Fogadok, hogy nem lesz annyira szórakoztató a játék úgy.

    31044, granini : :C

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák