Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Sirandrish #31028 üzenetére

    A példát ne írd felül csak mert nem tetszik. A kevésbé ismert termék többnyire olcsóbb, az íze meg nem szarabb (vagyis ilyen is van). A példa lényege arra vonatkozott, hogy attól, hogy eg ytermék szélesebb körben ismert még nem jobb. Kevesebb infó van a meteor wizardról, akkor kevesebben is hazsnálják. A pldában említett noname márka nem szarabb, hanem azonos vagy kisebb áron jobb. Minek mássz föl? Hát szólj az eladónak. Kaparja le ő ha már olyan hülye volt hogy odatette. Komolyan ennyire életképtelen vagy? :D

    De ha már nem boldogulsz két változóval, akkro egyszerüsítsük: Az ár azonos. Az egyik ismertebb, a másik kipróbálás (teszt) alapján jobb. Csak azért választod a szarabbat, mert az ismert? Az az érv mellette, hogy többen isszák? Na és? Attól nekem nem izlik.
    D3 viszonylatban van 20 misid: a cm és archon build ismert, a meteor nem. A cmww wizt iszonyat szar kezelni. Az archon nem rossz, de nagyon egysíkú. A meteor élvezhető. (nekem). A fő érved az archon és a CMWW mellett, hoyg sokan ismerik? Ez nem érv és nem is pozitívum.

    "a skillt bárki betudja rakni ingyen..nem kerül többe az Archon build mint a Meteoros builded..nem lesz több a reapair sem..egyszerűen használhatóbb és jobb (gyorsabb)..akkor miért kínozzam magam?"
    Eh, a nem használt idegsejtek ilyen hamar elhalnak? A skillek átpöccintése nem téma. A FELSZERELÉS az ami számít. Az archon, meteor és CMWW-nél eltérő a felszerelés. Ha bevágod a mercibe magad még nem fogsz tudni vele átjutni a 300 méterre a parttól levő szigetre. Bezzeg egy csónakkal sokkal jobban megy.
    edit: ha arra érted, hogy ahasználhatób: ez vitatható. A cmww és archon rugalmasabb. A meteorhoz picit több kell, a felsőbb MP-re még több, de ott az eltérés elvész. (sok)Milliárdos költségvetésnél mindenből lehet jót kihozni Mp10-re is.

    "Te is csak azért nem érzed a buildjeid gyengéit mert ha meghalsz akkor felkelsz, nyomsz egy 5K-s repairt és örülsz magadnak hogy juppi...király a buildem.."
    Az SC már csak iylen. Minek öljek fogpiszkálóval ha egy böszme nagy bárddal könnyebb? Ha meghal egyszer, hát istenem. így is nagyobb a haszna mint ha kihegyezett fakaróval és pajzzsal esne a démonoknak. Mielőtt belekötsz: ez nem build, hanem FELSZERELÉS kérdés. SC-n nem kell annyi védelem.

    "..lehet hogy nem támadó skill, de sokkal gyorsabbá teszi a karaktert "
    Ez a dolga. Miért veszed alapnak,hogy a blizardot vagy bármelyik támadóskillt nem erősíti fel? Más a célja a support és a támnadó skillnek. Nem a blizard helyett van ha van, hanem az archon helyett. A magic weapon nem változó ebben az egyenletben. Hülyeség annak venni.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák