Új hozzászólás Aktív témák

  • Gorneck

    titán

    válasz MrCsiT #30588 üzenetére

    Én is farmoltam már párszor Edge-vel...lehet úgy is farmolni, hogy 3 furis monk szanaszét kerget mindenkit a térképen...de lehet úgyis, hogy egyhelyre pakolják mind az 50 mobot így a dps híírrókkk dolga is egyszerűbb és ha beüt a palm fekszik egy hittel az 50 mob.
    Vagyis parti orientál skillezéssel mész...
    Edge csak azt próbálja megértetni pár emberkével, hogy nagyon nem mind1 ki mögött halad...és ha nincs buff/segítség neki is sokkal nehezebb a dolga...

    Szal továbbra se arról van szó, hogy a Barbár xar vagy nem tol ki elég dmget, hanem arról, hogy nincs 1 csapatbuffon kívül kb semmije...hacsak a stunos hota-t nem vesszük ide...vhol abból is profitál a csapat.

    Dehogy példával éljek...a monk ad 44% dmget a partynak (a CMet nem kell bemutatni, Te is tudsz adni a partinak és nem csak szobrokat), ezzel nem kicsit képes begyorsítani a haladást. Én adok armor+resi buffot...oszt is kb ki is fújt. Pedig tök jó lenne tényleg magamra tudnám húzni a fél mapet vagy bármit tudjak adni a csapatnak ami kicsit is megkönnyíti a többiek életét/haládást.

    [ Szerkesztve ]

    Gorneck#1239

Új hozzászólás Aktív témák