Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz wukodlak #29179 üzenetére

    Az adott nehezsegi szintet muszaj questben teljesitened addig nem fog engedni belepni magasabb szintre. Ha atmesz mondjuk normalrol nightmarre, utana mar elvileg aki huz teged az tud csinalni gamet barhol adott szinten, be tudsz csatlakozni, es waypointol fuggetlenul az o bannerjere tudsz menni. Ha teged nem zavar hogy kimarad szinte minden quest, akkor elvileg lehetseges hogy a huzo karakter kreal egy utolso fejezetet es adott szinten kb csak a kill diablo es go to next level programot nyomod.

    De arra nagyon ugyelj hogy egy level 14-15-os karakter, foleg cuccok nelkul azonnal elfekszik mondjuk nightmare kozepen, szoval ez nem lesz egy eletbiztositas..

    Pl nem tudom hogy fekvo (atmenetileg halott) karakter megkapja-e az XP-t amig a huzo karakter hentel korulotte. Ezeknek erdemes utanaolvasni mielott vegigfekszed Hell-t :) Vagy pl amig a templar vagy a scoundrel halott addig ervenyesul-e az MF amit rajuk teszunk, vagy akar a skill amit plusszban adnak. Gyanitom hogy nem..

    szerk: es igen, van szintkorlat, hogy melyik nehezseget minimum hogyan kedzdheted. BNeten biztos fent van az info, inferno-ra pl level 60-tol mehetsz.. a tobbit nem tudok fejbol..

    [ Szerkesztve ]

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák