Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    válasz mikromanus #28551 üzenetére

    Azért nem mindegy hogy 1100resit 50-60K HP mellett tartasz vagy 20K mellett..

    Illetve így is úgy is más világ..HC-n nincs alkalmad tesztelni..nincs olyan hogy "hm..kéne még egy kis armor mert ez meg az az elit kinyírt"

    Itt a karaktert tényleg fel kell építeni..van már néhány óra játék és néhány gear/build összerakása a hátam mögött, de mint látszik én sem voltam mindenre felkészülve..

    Senkit sem akarok HC-ra csábítani mert tényleg nem való mindenkinek..főleg olyanoknak akik folyamatosan szenvednek a laggtól vagy a netszakadástól, de az SC és a HC ég és föld..

    Itt nincsenek DPS herok...itt nincsenek e-penis huszárok hogy így megyek MPL10en mert olyan kemény vagyok meg hasonlók!

    Az előző hsz-edre visszatérve..
    Pajzs+armor meg etc...te voltál az armorban az első helyezett...rémlik?
    Volt egy barbárod most meg van egy kiherélt vénembered akinek a hp-ja 10-90% között ugrál és ha az adott mob 3babbal többet evett és nagyobbat fingik a kelleténél akkor ottmaradsz..
    Emlékszem mikor tőled kértem tanácsot és mindenre csak az armort akartad pakoltatni..
    Most meg luzer akinek sok van..
    Már látom előre hogy fél év múlva a WW barbárt fogod népszerűsíteni és egy szerencsétlen lúzer lesz aki mást használ... :C

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák