Új hozzászólás Aktív témák

  • davidsz

    őstag

    Köszönöm a felajánlásokat és a segítséget!

    Egyenlőre az összes kasztot öltöztettem, ezért is fogy a gold. DH-val nyomulok most. Kicsit kifogytam a goldból. Ez lesz most, amivel nyomulni fogok.
    Act2 elejénél akadtam el. Bevásároltam most pár cuccból, meg AH-ztam kicsit. Meg kicsit nepperkedtem. Remélem eladásból visszatermelek egy kis hasznot, aztán be tudok ruházni cserélgetésre.

    A szar cuccok potyogása nálam kezdetektől megvan. Tehát kezdetektől vásárolnom kell, mert szar sem esik ami jó. Az hogy megakadok önmagában nem lenne gond. Ehhez sajnos hozzájön a szar drop, ami kiakaszt és nehezíti a haladást.
    Önfejű vagyok, mert magam kísérletezek, hogy hogy lehet haladni, csak szar drop mellet ez cumi. De nem adom fel. Várom az 50Millás dropot :DDD

    2 hét leforgása alatt sikerült 4 kasztból lvl60-ast csinálni úgy hogy ACT1-ben simán turdok farmolgatni. Ez vitte a goldot, hogy felöltöztettem őket filléres szarokból.

    Amig tudok haladni, csapkodni bármelyik karakterrel, addig nem adom fel. Öreg diablós vagyok. Végképp megrekedek, akkor berágok és bevásárolok goldból, aztán folytatom - bár ezt szeretném elkerülni, mert fizetésből élek.

    [ Szerkesztve ]

    Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu

Új hozzászólás Aktív témák