Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Gorneck #25689 üzenetére

    Annyira azért nem garantáltan bukó kategóriák: A SoJ ad jó kis damot ad az elitek ellen is, a skull grasp AS-skill-main stat +1 jellemzőt ad (pl lehet chc is). A gyula maszk nem egy DPS bomba, de az meg resist, main stat, socket, skill fix kombós (bár lehet helyette skilles zuni maszk is épp. Vagy chc-s). A Mara amu neccesebb lehet, de abból is lehet nagyon jó és kisebbet bukó darabot összeszedni (chc-chd kombó, esetleg kiemelten magas main stat, meg alapból van vita és all res is). Persze a jobbak ritkák és drágák ezekből is.

    A WD-nél ezen felül többnyire azért szükséges némi regen is. Önmagában nem nagyon jön össze a mass tömegirtó skill használat. A CD csökkentéssel 0-ra vitt skillek más tészták. Azokhoz meg épp nem kell semmi extra regen. CD skillezés, ami nullára vihető az a sacrifice build (summon zombie dogból kell 34 secnyi) és a wall of zombies (4 itemen kell 10 sec, de egyen max 3 lehet)

    Erőforrrás csökkentő jellemzős skillre ezek vannak: Firebat, mackók, firebomb
    A többi skillnél csak chc, vagy a dam növekszik a speckó itemekkel.

    (#25688) Rankerz
    Moldran? Akkor bizti régi már a jelenség. Nem is fontos. Azért majd megsasolom. Köszi. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák