Új hozzászólás Aktív témák

  • abéla

    senior tag

    válasz Kicsimix #25455 üzenetére

    Kicsit belenyammogok én is :DDD
    itt láthatod amint kb 20-25db(második halom) kb 2m-ás hp-val bíró csonti halálozik el 2-3 mp alatt, az legrosszabb esetben is (25x2)/3 : ~13m/mp(de ennél vlsznleg több), ha erről csinálok egy jól sikerült screenshootot (amin kb 2mp idő-intervallum látszódik) egész szép dmg számkupacot kapunk.... látod van az a terület ahol azért elég jól teljesít a cmww is :DDD
    Ezt ezzel a konfiggal (IE-t nem szereti az oldal) mentem, túlélősen, 1,27m dmg/mp-cel, amit kb. tükröz is a videóba foglalt experimentum. (a pinpointot itt nem jelőltem meg, mivel így jött ki a valós 61.5 chc, persze erre jönne még a slorak +7 ww chc bónusza, amit nem jelől sehol, de nna nem lehet minden tökéletes :) ).
    Ezzel a fagyasztás átlagosan 84-85%-ot van fenn, ha elég a 77-78%(cold sn-->bone chill), akkor 1,5m a mp-ként leadott dmg, egy szörnyre.

    Ami problémás, hogy a Te kétségkívül pazar, már-már a korai Frostburn-t idéző (sőt :D ) archon wized, jóindulattal is max közép-felső kategóriás cmww wizekkel hasonlítod össze.
    Nem tudom F-Ects, Mr Csít, Kjohn és a többiek gearje mennyi goldba/időbe/robotolásba fájt, nekem ah-fogásokkal volt kb 600milla + 55eu, he a tiéd is hasonló mennyiségből állt össze, akkor csak a multi-support és az über szól a cm mellett, meg persze a szünetmentes, nem állandóan az archonért loholós működés.
    Bár szerintem (tehát nem kell mindenkinek ebben egyetértenie:) ) ráadásul a cm-wiz sokkal izgalmasabb játékmenetet is kínál, persze jó kis teleportolós, taktikázós módon, ami valószínűleg egy tökéletes fagyi-terminátornál okafogyottá is válik, így már csak ezért sem szertnék még hatékonyabb/ nagyobbat sebző lenni és persze az ehhez szükséges milliárdok hiánya ebben semmiféle szerepet nem játszik :DDD .

    [ Szerkesztve ]

    hootka!

Új hozzászólás Aktív témák