Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Gyuri27 #24777 üzenetére

    "én nem tapasztaltam ilyet publikban. Igaz, hogy mp4 felett nem is voltam."

    Nem ütöd meg a potyautas szindróma küszöbértékét. Amúgy ilyen szinthez minek public run? Ez bőven "bármivel vihető" nehézség és jelenleg azért csapatban lassabb (legalábbis erre fogják a csapat-monsterHp nerfet).
    HC más közeg. Ott azért komolyabb és megfontoltabb (?) játékosok nyomulnak. Vagy el se érik a par 5-10-sok szintet.

    Itemre
    Barbár öv: immo, lamentation, WH, rare
    nem egységes. Egy szar WH nem jobb egy jobb immo vag ylamentationnál szerintem, de árban bőven ugyanott vannak (vagy wh drágább). Statpont központú szemléletben (meg armor leach prioritás mellett) a rare darabok is jók lehetnek. Nincs rengeteg magas szintű legend, így pontosan mit vársz? Cassiusban és Thundergodban rohangáljon egy para 100-as kari???
    Armor: immo, tyralel, craft
    DPS-ben a tyralel a jobb. Főként ha démonokról van szó. Minden más kasztnak megvan a 2, vagy 3 alternatíva. Az inteseknek +1 is. Jajj, mind azonos. Ugyanmár. Mit vársz? Teljesen véletlenszerű egyedi rollokat és 50 féle iLvl 63-as setet? Ezt te se gondolod komolyan: A setnek meg az a lényege, hogy ha több van belőle, akkor extrákat ad.
    Amiért picit hasonlítanak az itemek azok amiatt vannak, hogy a setek stabil és jó rollokkal bírnak A rareban veszett mód mázlisnak kell lennie a rollnak, hogy ugyanazt adja, vagy más hasznos és magas értékes kombó jöjjön ki. Tyralelben is a 3 socketesek érnek valamit és egy szabad jellemző van (ami így el is ment). Nincs túl sok belőle. A setekből szarásig van az AH és az átlagos/gyakoribbak olcsóak is. Így akinek kevés a goldja az ezek közül könnyebben talál jót. Akinek lesz hirtelen suskája, az meg nem is tudja, hogy van alternatíva. Eh, casualok... :DDD :C

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák