Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    A skorpiózóknak jelezném, hogy az xp csökkentést nem támasztja alá semmi, így ha emiatt kerülné bárki is ezt az unalmas biorobot runt, akkor ne tegye! Utólagos elnézést mindenkitől! ;)

    Egyik magyar lapon szép és "friss" videópostokkal megtűzdelt bejegyzés van az XP-zésről. Hátha valaki nem ismeri még. Sajna, mint kiderült g*citroll vagyok, ezért figyelmeztettek. Kértem a törlésemet is, mert nem ér annyit az egész, hogy az üzemeltetők (akik ezt értünk teszik) fél másodpercnél tovább stresszeljék magukat az ilyen kis sz@rcsimbók miatt! Ha lenne itt admin, kérlek gyiorsítsátok meg a folyamatot! Ne szúrjam már senki szemét (vagy talpát)!

    Most komolyan az első két mondta olyan arcpirítóan gigatroll volt? :D

    "mikroman

    Nézd a jó oldalát! Legalább átolvastad az aktuális kékeket ennek hatására Te is. :)

    Utólag én is megnéztem a hivatkozott forrást, de ott tényleg csak megemlítik, mint hogy hallották valahol (?). Ha nem változott, akkor még adott a lehetőség. Ettől még a DT barb (amit olyan előszeretettel mutogatnak szintezésnél) nem barbár szerintem. Újabb része a jétéknak ez a skorpiózás megint, ahol ezt a nem átgondolt "viccet" (DT-WW-spuri karakter) a többi kaszttal és buildel szemben előnyhöz juttatja. Hülye egy ötlet: egy aktív támadás alatt aktív második aktív támadás, meg áthalad az ellenfelen? Eh. Na jó. Hagyom a demagóg dumát. :D Én nem használom, más meg azzal üti el az idejét amivel akarja.

    Skyler
    21 órája
    Első két mondatodra reagálva: Mi minden nap, minden kéket elolvasunk, evvel foglalkozunk. Sem okod, sem pedig jogod nincs hozzá, hogy bármelyik szerkesztő munkáját bíráld, vagy hasonló, aljas kis megjegyzéseket tegyél. Mi ezt értetek csináljuk, szabadidőnkből, nem pedig pénzért, vagy bármi másért. Az a minimum, hogy ezt tiszteled. Most figyelmeztetésben részesítelek, következő alkalommal pedig kitiltásban fogsz részesülni. Mielőtt esetleg válaszolnál erre a postra, javaslom olvasd el az oldal szabályzatát, amelyet automatikusan elfogadtál, mikor regisztráltál. A leírtak minden felhasználóra vonatkoznak, az oldal további jó működése érdekében kérem, tartsátok szem előtt ezeket a dolgokat."

    A DT-s bírálatért még érteném... ;]

    edit: kb ez a 100 milla XP farm, ha lenen olyan DT barbi aki nem ismerné:
    Diablo III 100 mil XP/h with less than 100k dps

    Mondjuk ez valami budget barbi...

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák