Új hozzászólás Aktív témák

  • JSaN

    addikt

    válasz frenkdrebin #24238 üzenetére

    Fogalmam sincs hogy menniy, de mp10 kompatibilis. :K Gornecknel van a felszerelesem, meg mostanaban at mentem HC-ni.
    De Gorneck leirta milyen ossze allitasban menjel. En meg annyi variaciot mondanek, hogy en reszemrol felesleges a Grasp of Dead sose hasznaltam. A kutyas globe boven adja a GF bonuszt, es a HP-t is. A final gift es for the master runa boven adja a hp toltest, nem kell harmadik megoldas. Raadasul ha olyan szorny van ami 1 hitel teged, ott mar nem oszt vagy szoroz hogy 2 vagy 3 skill gyogyit. (plusz LS LOH fegyver is boven adja ha van ilyen) Raadasul ezeknel a szornyeknel lassu animacios felvezetes van hogy ilyen tamadsra keszul, bovan van ido kiterni. Igy Grasp helyett javasolnam a Soul Harvest, eleve ez a build arra epul hogy a tomeg kezepen legyel. Igy a 4-5X soul mindig meg van, es minden buffolva ez nem kis +dps-t ad.
    Alkalmankent mikor boss es uberezes van, a mass confusion helyett (mert fogalmam sincs hogy az uberekre hat e a mass) a horryf +100% armor skillt viszem mert sok vedelmet ad uberek ellen illetve molten tocsaknal is jotekony hatasu.
    A jegesedes ellen: ha latom hogy ilyen elite akkor tartalekolom a spirit walk skillt, (mert altalaban eleve spiritben futok be a tomeg kozepebe) aztan ha latom hogy mar a robbanas hataran van a tuskes jeggomb akkor nyomom el. Vedve vagy, es nyugodtan tudsz robbantani tovabb kozben.

    [ Szerkesztve ]

    Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/

Új hozzászólás Aktív témák