Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    aktív tag

    válasz #79621120 #24172 üzenetére

    Nálam hangulatra Diablo1 az etalon. Bár játékmenet szempontjából mára már holt gyenge és primitív, de valahogy az egész játék darkos hangulata (zenével, mindennel együtt) a mai napig odavág, de rendesen.

    Előre elnézést a rajongóktól, de a LoD nélküli sima Diablo2-őt én borzalmasan gyengének tartom. Emlékszem, már első végigjátszásra is kegyetlenül beleuntam Act3 táján (Act3 első felét a későbbiekben is durván untam mindig), szinte csak a videók miatt fejeztem be a játékot, és a fődög lecsapása után jó ideig nem is indítottam új karaktert, rá sem néztem a keményebb nehézségi fokokra.
    A közben érkező javítások, illetve elsősorban a LoD újításai azonban újra meghozták valahogy a kedvemet, így sok-sok száz órát beleraktam végül, és a Diablo2+LoD pároshoz összességében már igen kellemes emlékek fűznek.

    Azonban a D3-at egyértelműen jobbnak tartom, mint a második részt. D2-vel játszani a D3 után... mintha egy gepárd helyett egy mankós öregembert kezdenél irányítani... lassú, bicegős és zötyögős. Egyedül a zene tekintetében, illetve kicsit talán a grafika (borongós) hangulatában üti a D2 a D3-at. Bár a D3 első fejezetében felcsendülő D1 dallamok ütnek mindent.

    Persze szigorúan szvsz véleményt írtam.

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák