Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz daneel92 #24134 üzenetére

    feltelepítettél egy extra védelmi vonalat, hogy az accountod biztonságban legyen, erre egy hónap múlva (vagy 3, vagy 5, mindegy) valaki az adott e-mail címről jelzi, hogy nem tudja az azonosító kódját, zárolta az accountját és fel kellene oldani az authenticatort meg törölni. Már ne haragudj, de pontosan az ilyen helyzetekben nem lenne indokolt bármilyen segítségnyújtás az "állítólagos" tulajdonosnak minden egyéb azonosítás nélkül.

    Nézzük a Blizz oldalt:
    - a felhasználó bebiztosította, hogy jogosulatlanul ne férjenek a fiókjához és authenticatort rendelt hozzá. Egy hónap múlva valaki az e-mail címéről kéri az authenticator eltávolítását, de nem tudja, vagy nem akarja azonosítani magát.

    Hát PERSZE, hogy majd jól leszedjük a védelmet amit potenciálisan épp ilyen helyzetekre (esetleges jelszótörés) van fenntartva. Ezt te komolyan gondoltad? Azért fizettél, hogy használhasd a játékot. Azért használod a plusz azonosítást, hogy védve legyél a lopásoktól. Erre el akarod "lopni" az accountodat? Mégis honnan a fenéből tudnák, hogy te vagy a tulajdonos ha nem tudod magad igazolni? Épp azért lehetne perelni őket ha infót, vagy hozzáférést adnának az accounthoz ennyi infó alapján.

    Biztos van erre valami marketinges-HR-PR-os megfogalmazás az ilyen userre, nekem is lenne egy frappáns jellemzés rá, de szerintem sértődés lenne belőle, így inkább hagyjuk. Gondold át még egyszer! Szerintem ezúttal nincs igazad

    (#24136) daneel92 .
    Hülyeséget csináltál, nem vagy hajlandó segíteni a másik félnek, de elvárnád, hogy bő nyállal nyalják ki a popsidat. Ez egy picit irritáló. Gondolkodj, vagy fogalmazz finomabban esetleg!

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák