Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Terrorista #23931 üzenetére

    67%-nyi resistek és armor minimum (adatlapon jelzi ha föléállsz a pontértékeknek. lvl 60-as ellennel számol). Ha könnyűt akarsz, akkor kb 70 kellhet. Ez 700 resist kb (a 70%). A barbár nagyon rugalmas karakter, így van pár opció mindig. Ha kevés van itemből, akkor használhatsz warcryt. Opcionálisan overpower crushing advance rúnája is szóbajöhet. Ahogy kiveszem a leírásból a fehér ellen véd. Azaz minden ami nem elemi támadás. Ha elemi támadás ellen védenéd magad, akkor arra van egy passzív absorb skill. A legoptimálisabb, ha ezek nem kellenek neked, hanem megoldod itemből.

    Life: MP10-en kb 35k lehet jobb védelemnél a határ. Ezalatt már alkalmanként kényelmetlenül kevés az élet. Emellett minnél több, annál jobb (ha nem megy a sebzés rovására persze).

    Élettöltés.
    Magas sebzésen a life leach a jobb választás. Lomha fegyverrel meg még egyértelműbb az előny a leach javára
    Opciók:
    1. fegyver. Kiválthatja más slotokat és passzív/aktív skilleket, de többnyire sok dps-t is buksz rajta.
    2. passzív skil: jó ez, de vannak hasznos és szükséges passzívok. Ha teheted kerüld
    3. öv: barbár övön is lehet éeach. Ez a legolcsóbb megoldás. Egy Wh többet adhat azért DPS-ben, de ez is jó megoldás.
    4 aktív skill: elsődlegesen a rend az, amit érdemes használni. Irdatlan DPSt oszt területre és kb adott időre halhatatlanná is tesz. Erősen javallott a többi módszeren túl. Lehet próbálkozni élettöltés nélkül is. Ha úgy jól megy, akkor kiváltható: Szerintem nem stabil a build nélküle. Pedig az extra dam és az extra táv is hasznos. Ennél a critet külön színnel nem jelzi, de ha egy ellenfélen critel, akkor végigszívja az időtartalmat. Még tesztelendő, de azt hiszem a legelső "tick"/csapás számol csak a LoH-ba és a normál életszívásba (ami nem a rúnából jön)

    Fury töltés:
    Vagy standard fury generátor skill kell (kétkezes fegyvernél ez lassú töltés), vagy passzív, vagy Immo set. Ha van immo set és/vagy passzív töltésed, akkor mehet önmagában hammer (vagy seismic) is minden "main skill" (töltő skill) nélkül. Battle rage into the fray runa erősen javallott még jó fury regen mellett is. Lehet probálkozni enenk a kiváltásával más skillnél (OP - Momentum pl), de szerintem ez a legoptimálisabb. Ha hammer központú leszel, akkro lehet kell 1-2 -hammer resource item is. Ha tudsz veszteség nélkül szerezni az jó,d e nem létszükséglet ez sem. Amin lehet: Mara amu, Skull grasp, SoJ (utóbbi csak indokolt esetben/elitvadászatnál, mindent irtó esetben minuszos), Immo-böszmenagy-sujtója

    fegyverválasztás:
    - kétkezes: skorn, vagy socket-chd-main stat kombós magas átlagsebzésű darabok. Ha hammer a fő skill, akkor számíthat a sebesség. Ha egyedi csapás hatásmaximálás a cél (rend, revenge, charge, overpower), akkor jobbak a lassú fegyverek azonos DPS mellett (magasabb átlagdam). Sajna a skornt nagyon kevés roll tudja felülmúlni, de lehet jókat találni skornon túl is (pl van most egy very best of 2 milliárdért)
    - egykezes stílusok: két fegyver kell. A main hand inkább magas sebzés, amennyi chd összejön (vagy socket) és esetleg némi statpont. A fury a legjobb. Ha nincs 24 MS és sprint, akkro a futkosás lehet idegesítő lesz. Vagy cold damos itemet szerezz ez esetben, vagy adj a csicskának ilyet (azkaranth amu, azurewrath kard, buriza nyílpuska pl)! Offhandben én a gyorsabb fegyvereket szeretem. Lehetőleg magasabb chd-socket-main stat kombósakat. Lehet leachet szedni rá, de az élettöltés megoldható skillekkel is, Ez a fegyverkombó jó amúgy ww barbinak is. HotA barbinak lehet lassabb fegyver is, de ha szeles sprintet is használsz, akkor az nem lesz oylan jólsebző. Keveset fog tickelni, a kétkezes fegyverhez képest viszont kicsit üt ez is. Az echoing fury alap sebesség növelése hat az offhandre is. Lassú fegyver is jó lehet így ha csak a nyers erőt nézzük.

    Azt ennyi az alap kb. A skillezés az más esti mese... :C

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák