Hozzászólok Aktív témák

 • granini

  őstag

  válasz F-ECT$ #23061 üzenetére

  Szerintem is alapvetoen jo gondolat 'nyitni' inferno fele minden itemet. Ha engedik a statokat meg rollokat is igazodni az item levelhez, akkor valoban az fog tortenni, hogy az egyebkent kivalo sorokkal, de gyenge statokkal rendelkezo lvl 30-as item-et erdemes lesz megtalalni infernon, mert a normalos 80 dex es 5AS helyett majd lehet benne item lvl63-nak megfeleloen 230 dex es 9AS. Ez valoban atrendezheti a komplett gear palettat, ami szerintem alapvetoen jo a jateknak.

  A craftolas mar onmagaban is nagyon jot tett, persze az AH megzuhant tole mert senki se vesz millios cuccokat, inkabb elcraftol 50 millat de abbol egy item majd olyan lesz amit 1 milliardert se lehet kapni AHban (kvazi end-gear).

  Azt is megfontolas targyava tehetnek - csak hogy en is idefuzzek egy onallo gondolatot, kivansagot - hogy a kulcsok es damonic essence-k legalabb jatekon belul friendek kozott atadhatok legyenek. Tipikus pl hogy a Warden nekem mondjuk act1-ben szinte mindig dob kulcsot, nagyjabol amugy mp leveltol fuggetlenul (mer jofej..) de act3-as meg alig. Haveromnak meg forditva. kettonknek egyutt mar lehetne vagy 15 device-a de ne mtudjuk egymas kozott csereberelni a kulcsokat. Ugyanez az essence-re is igaz. En mar craftoltam magamnak jo vallast, bracert meg amut, es mondjuk maradt 50 essencem. Miert ne adhatnam oda egy baratnak aki most kezdi csak a craftolast.. AH-ban tovabbra se lenne adhato veheto, de legalabb friend listan belul.. pliiiiiiz :-)

  Ja es kedves Blizzard: az act 1-es jewellert koltoztessetek mar Deckard haza ele konyorgom. Lekopik a natalya csimmam mire odarohanok gemmelni :D Koszi!!

  <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Hozzászólok Aktív témák