Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    válasz Andie #22338 üzenetére

    "Aztán rájöttem, hogy valamit kavartak itt a patch során, és mostmár forditva kell. Menj az üllőre, nyomj rá egy balegér gombot, és után a stash-edben balegér - oké - balegér - oké..."

    Nem kavartak semmit, ez eddig is így volt :) Jobban mondva két féle módszer volt. De az 1x üllőre és onnan tárgyakra sokkal gyorsabb.

    "Ezt a leokézást esetleg lehetne egy "dont ask again"-el eccerüsiteni."
    Így is azzal van tele a fórum, hogy "brühüü betörtem a 700millás kardomat, mert baromarcú módjára figyelmetlen voltam" akkor gondolj bele mi lenne, ha nem kérdezne rá a játék...
    Fele ember szétbontaná a komplett gear-jét.

    "Hogy müxik pontosan ez a Bid-elés?"
    Auto licit van, a gép licitál helyetted az általad megadott maximális összegig.(megbízásos aukció)
    Annyit kell megtenni, amennyit neked maximum megér a tárgy, a gép pedig licit lépcsőnként(ez az 5% ugye) emelgeti helyetted. Ha tettél 5 millát, és most 200k-n áll a móka, de közben valaki tesz egy 10 millásat, akkor te elvben már vesztes vagy, csak ugye nem látod más licitjét. Mindig annyit tegyél, amit neked maximum megér, VAAAAGY az utolsó pillanatban egy baszott nagy összeget, ha alacsonyan jár az aktuális licit. De ezt csak akkor kéne, ha biztos vagy a dolgodban és érted az ah működését, különben megveszel valamit 10x áron :)

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák