Új hozzászólás Aktív témák

  • abéla

    senior tag

    válasz persil #21661 üzenetére

    Azért a Clood Blooded passzívot kihagyni nagy luxus egy olyan karinál, ahol az ellen 90+%-ban fagyiban van, gyak. egy glassC, a negatívumai nélkül.

    Gazcamper: sztem crftolj egy 200+int, 9-10chc, 8-9as-es amut (ahogy saját+többiek tapasztalatait elnézem, 20-50x -ből megvan....vagy nem :DDD ), az elveszett set-bónuszt meg (részben)pótold egy 70+allres-es, 180+-os vitás blackthorne gatyán, a maradék LoH (1100-1200) még így is bőven elég.
    Meg chanto-set upgrd.

    De mint mondtam, ha van kellő allres/armor/loh, akkor hp elég 30-35k is.
    Ez a nem az e-pénisz build/gearem: [link], ezzel mpl10-en vault of ass. max 1 halál, ha figyelmetlen vagyok (mondjuk sztem a teleport itt már legalább olyan fontos, mint pl a diamond skin). Láthatóan nem durvulok hp terén, de elég így is, bár ha diamond skin-nel a shrads-ot használom (kb +10% dps, -10k hp), akkor ez már kevés lehet(megy fel az allres/armos Blackth. gatya), szval kb ezzekkel az értékekkel ennyi kell.(+20k a diamond skinből offc)

    Builded: sztem lassan mehet a pinpointB, mert chc kicsit alacsony, meg egyébként is, eff.dmg-ben alig van különbség az StormA/ShockA és az E.armor/PinpB között, akkor meg miért is ne kellene az az 1000+armor, meg az 5chc?
    AS lassan elég, inkább próbáld meg a teleportot (és akkor már movement is kényelmi funkció lesz :) ).
    Blur pedig csak a melee dmg-et csökkenti, neked viszont pont a távolsági/molten/electrified/plague jelenti a gondot, ráadásul a refis szörnyeknél is a saját, nem melee dmg-et kapod vissza (bár chain reaction-nél kérdés, mert az ugye fizikai sebzés, de sztem az sem melee), szval ha jól működik a freeze (márpadig nálad, az értékek alapján, kell hogy menjen), sztem nincs előnye a blurnak.
    Akkor már inkább, ha az evocation nem jött be -bár sztem simábbá teszi a dolgok fagyását :D -, temporal flux.

    hootka!

Új hozzászólás Aktív témák