Új hozzászólás Aktív témák

  • Andie

    őstag

    válasz #51736960 #19881 üzenetére

    Én mondjuk a tőzsdét + forexet említettem, amihez kicsivel több kell annál, mint "olcsón veszek, drágán adok". Persze azzal is lehet keresni, hisz emléxem még fiatalkoromban, mikor belecsöppenve az Életbe énis kutattam a gyors meggazdagodás receptjét (sajnos ilyet azóta sem találtam, még AH-ban sem :) ) - láttam a csodás történeteket a tv-ben: szerb-magyar gyerek nyulakkal seftel! Olcsón megveszi kint, behozza ide nekünk, és dupljáráért eladja! Hetente 1x fordul, 1 év alatt párezer ftból milliókat csinált!
    De ez kicsit más azért, mint bedobni jókor, jó devizapárra/nemesfémre 1 milliót, aztán 1 hét múlva kivenni az 5x-ösét...
    Semmi gond, ha nekem irogatsz, szeretek beszélgetni :)

    Gorneck23: kb igy vagyok vele énis. Látom és értem a lehetőséget, valszeg tudnék is élni vele. Ámde. Egyrészt a jelen munkám/családom mellett heti pár óra szabadidőm van, amit inkább a gyerekemmel töltök. Az a pénz meg igencsak sok lenne, amiért ezt a pár órát eladnám.
    Másrészt az itt olvasottak alapján a befektetett idő/megtérülés lényegesen elmarad a jelen munkámért kapott fizetésemtől, tehát nekem semmiképpen nem éri meg felmondani, és átnyergelni D3trade-re.
    Persze megértem, aki munkanélküli / sok szabadideje van, annak ez egy jó alternativa. (bár lenne jobb is, mint említettem)

    Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

Új hozzászólás Aktív témák