Új hozzászólás Aktív témák

  • simsi

    csendes tag

    válasz abéla #19721 üzenetére

    [moderálva]
    Te találsz egy pox gyűrűt amit a reális 200milliós ár helyett induló biddel rakod be 20.000 goldért, ezt Andris meglátja és jelezvén, hogy érdekli megadja a 20.000 goldot. Licitből hátra van 4 óra így arra még senki nem kezd el licitálni hacsak nem érkezik meg közben pl Gorneck aki szintén tudja, hogy Andrishnak ilyen kell és ő is megbideli 50.000 golddal. Persze aljas hátsó szándékkel, hogy a kutyának csináljon majd nyáron eledelt belőle, miután végzett a terasszal. A többi játékos meg nem is nézi mert, nincs kedve várni mondván, hogy neki most van rá szűksége és vesz egy másikat.
    Jönnek "haverjaim" azok akik tudják vagy kiszámolják, hogy ez pont a szerver stop alatt jár le. Haver1 ad érte 10milliót így ővé a nyertes licit ~30.000 golddal, érkezik haver2 aki 5 milliót ajánl és közli vele a rendszer, hogy nem nyertél így az aktuális ár 5millió. Jön az utolsó 1 perc haver2 tesz rá 20 milliót övé a nyertes licit ~12millióval. Haver1 kivár utolsó percig, hogy visszaszerezze és ad 20met, kevés, ad 30met. És legvégül befútok és teszek rá 50milliót az utolsó 5 másodpercben. Terméket másnap megnyerem ha szerencsém van és indítás után nem találnak rá azok akik elsőkként érkeznek. Beteszem 80.000.000 buyouttal mivel nem vagyok mohó vagy kapzsi ahogy neked tetszik.
    Kivel csesztem ki? Gornival, mivel ha a cimboráimmal nem kezdjük el a licitet zárás előtt akkor ő vitte volna 25.000 goldért.Nem lenne gondja kutyakajára és lenne terasz is. :) Illetve Andrissal mert neki lett volna ajándék, aki másnap linkelte volna a wizárdját ide topikba, hogy 100m alatt van a költség persze ezt meg ezt kaptam és mp8 simán megy. Te meg nem értenéd mivel szerinted 200m csak a gyűrű ami rajta van. Így akinek igazán lázadnia kéne az a Gorni és az Andrish, mert az övék lett volna. Te meg térden csúszva könyörögnél nekik, hogy adják vissza mert nem korrekt módon szerezték. Ők lennének a fórumon hibáztatott személyek nem pedig én. Ennek ellenére még is én vagyok az inkorrekt meg aki átver másokat? Inkább tényleg örülnöd kéne, hogy a 25k helyett ~25m lett bevételed. Ha már lustaságból nem voltál képes normális árat megadni, az induló árral meg olyan összeget kell megadni amennyiért odaadnád. Te megkaptad azt az összeget amit meghatároztál és ahhoz képest még jóval többet is. De ha neked ebből az jön át, hogy mi csaló banda vagyunk, mert bidelünk akkor inkább szerintem másik játékkal kéne játszanod: mondjuk ez, még segítene számolni is:(sodoku.
    Semmit nem csaltam, csiteltem, dupe-ltam és más "simlis" módszereket sem használok mint feltételezel. Megtanultam kasztoknak mire szűksége és tudom fejből minek mennyi az ára de akkor már ez is simlisség? Ülök az ah előtt napi 5-10 órát és folyamatos frissítve nézem a frissen betett termékeket. Havi ~300.000 keresek ez akkora csalás neked? Egyszerűen szar volt a droppom ezért kezdtem ahzni, hogy tudjak jobb itemeket venni. Sokan ezt tették, én egyszerűen nem hagytam abba. Mivel időm és munkám engedi ezért nyereséget termelek vele, illetve játszom mikor csak lehet.

    A blizzárd 1.6-tól, lementi az ah configot és betölti indulás előtt. Így ahol járt a licited onnan folytatódik. Persze jöhetsz azzal, hogy akkor mégis miért vitték el olcsóbban. A válasz egyszerű, mivel mindig idő előtt indulnak újra a szerverek és akik észreveszik, hogy megy a szerver, már is AH-ban kezdenek és a lejáró bides cuccokra repülnek egyből. Akkor ők is biztosan csalnak, mert nincs jobb dolguk mint az induló szerverre várni. Vagy csak egyszerűen nem ért annyit a terméked, mint te azt megálmodtad.
    A vásárlásaim 99.8% részét meg rendes időben vettem meg ahban az olyanoktól akik találnak valami színes izét megnézi az első statot meg a dps-t vagy armort az a skill meg ami van pluszban vagy nem is kereshető vagy fingja sincs ezért teszi be számomra kedvező áron. Amiből én meg galád és undorító módon nyerészkedem. Lehet ezért utálni, de azon nem változtat, hogy irigy vagy és engem hibáztatsz olyanért amit meg el sem követtem ellened. Mivel mint írtam 900m alatt nem bidelek stoppolás előtt, rengeteg bot van ami erre van programozva így esélyem se lenne elhozni 1milliárdos itemet 100millióért. Ha szólna pl lakisoft, hogy neki kell egy mempó 6%chcval és jó lenne 100-150 millióval olcsóbban azt még talán le lehet hiénázni.
    Mivel a legtöbb happybot 30-40% os árrésre van beállítva csak olyan terméket lehet ilyenkor elhozni amit saját célra használsz fel, értékesíteni meg nincs értelme mivel levonás után pont ott leszel ahol kezdted. De neked csak az számít, hogy én csalók és álszent vagyok, mert szólok ha találok egy hibát amire figyelni kell. Neked csak a sértettséged számít, hogy egyszer valaki elvitt tőled egy szart amit nem áraztál be rendesen lustaságból. Akik meg véletlenül nem tartanak ez miatt csalónak, azokat meg biztos megvettem és lefizettem és csak neked lehet igazad.
    Számomra ez amit csinálsz az óvodára hasonlít, amikor megnéztél egy bruce lee filmet. Aztán megkértél valakit, hogy vágjon gyomron mert te olyan kemény vagy, hogy nem fáj. Aztán sírva rohantál az óvónénihez, hogy a 4 éves sárika megvert és bibis lettél!

    A termékek ára meg folyamatosan fog emelkedni, vagy mit gondoltatok, hogy a sok felszedett arany mire lesz jó? Mire kijön a kiegészítő a termékek ára már lehet 5 vagy 10 milliárd is, akkor mit fogtok csinálni?
    Az akkori új itemeket meg mikor beteszitek majd 5 milliárdért és ezáltal majd ti is növelni fogjátok az item árakat akkor ki lesz a hibás? Én azt hittem 99 milliárdnál megáll majd a számláló, de ismerek olyat akinek már van annyi.

    Nem titkolom, hogy AHból egészen jól keresek, de nem csalok! Részemről befejeztem!

    [ Módosította: radi8tor ]

Új hozzászólás Aktív témák