Új hozzászólás Aktív témák

  • davidsz

    őstag

    válasz persil #19750 üzenetére

    "az érkezik rá a licit" részt kihagytam.
    Azért ne a felhasználó legyen a hibás, hogy a szerver leállást időtartamát nem kalkulálja bele. Egyrészt licit indításnál erre semmi nem figyelmeztet, másrészt a licit időtartamot ír, akkor az legyen már működési időtartam.
    A hardcore karaktereknek is a kihagyásokat akkor ennyi erővel be kell számolniuk.

    Európában nálunk szerintem nem lesz jellemző, hogy ilyenért lesz cirkusz, vagy jogi lépés. viszont szerintem USA-ban ilyenekért szeretnek előszeretettel ügyvédi felszólítást írni... Ahol ugye a működési időre kitérve jogos lenne az igény.

    Ez a "hiba" is játékbeli hiba. - kiküszöbölhető, megoldható. Változtathatok az AH stílusomon, de ezen a Blizznek kellene változtatnia, hogy jó legyen.

    Egy lehetőségem volt: valamit olcsón kitenni, hogy igazi bidvar legyen, ezért az olcsó ár... eredmény megszívtam. Akárhonnan nézzük nincs lehetőségem 150M goldot pótolni jelen esetben. Megint megrekedtem. Nem esik semmi... monotonon megyek csapkodok, néha elpotyogok ... megint egy Paragon szint ... megint nem esett semmi, még egy Brim legend sem. Craftoltam 80 cuccot abból 0 használható ... random 0.
    Szomorú vagyok.
    35 évesen még mindig a Diablo feeling hajt... néha néha egy pillanatra már billentyűzet bánta... viszont ha ez így megy, hogy nem látok eredményt, akkor megy a háztól.
    Valószínüleg nem fogok játszani többet, max a Diablo 2-vel néha napján.

    (#19752) Sirandrish:
    Ne sarkítsuk ennyire ki a dolgot. Proevo sem így gondolja ahogy írod. Nem csak szélsőségek vannak.
    Vannak azok az aprő idegesítő momentumok, ahol embereknek az a "pár gold" sokat jelent, aztán többet nem adatik lehetőség.
    Vettem tőled goldot én is, nem titok remélem. Örültem is neki annó... látom, hogy milyen ütemben fejlődnek a karaktereitek. Messze vagyunk ettől. Lehet irígység... de egyesek még a lehetőséget sem látják, hogy eljutnak valaha ide akár a 400x. javítással... ha közben vannak hibák, ami nem csak user error.

    [ Szerkesztve ]

    Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu

Új hozzászólás Aktív témák