Új hozzászólás Aktív témák

  • BaLee

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz McNamara #1702 üzenetére

    Ugyanezt vettem észre.

    Kijött az 1.4 patch olvastam róla, mondom megnézem. Egy MF cuccom nem volt, esett egy legendary, majd másnap még egy ráadásul act3 elején 2-es vagy 3-as valorral.

    Nem tudom lehet-e valahol statisztikát nézni arról mikor mennyit játszottam, de eltelt 1 hónap, már megjelenés után ráálltam a MF-et adó cuccokra, most valorral meg segítővel együtt már több, mint 200% MF-em van, hullik is a sárga rendesen (kár, hogy mind hulladék) sima mobból is elég gyakran de legendary egy sem.

    Nem túlzok ha azt állítom, hogy azóta toltam kb. 100 órát vagy többet és egy sem esett!
    Akkor volt közel 2000 elite killem, most van majdnem 4500. 2500 elite megölése után sem esett egy legendary sem, az összesen több, mint 160 óra játékidő alatt set itemet még nem láttam, pedig minden könyvnek megörülök mikor meglátom a földön zölden... :DDD

    Mindenesetre azt nekem ne mondja senki, hogy nem tudják állítani a dropot, mert azért több, mint 2000 elite megölése 100-200 közötti MF-el legendary nélkül az egész elképesztő.

    Sárga itemek meg eladhatatlanok legtöbbször, sőt az elmúlt 1-2 hétben azt vettem észre, hogy van egy nagy szakadék, vagy iszonyat olcsó valami mert nem kell senkinek, vagy 10 millió fölött kezdődnek, de nem ritka az 50-100 millás cucc sem.

    Ez alatt a több, mint 100 óra játék alatt esett összesen 5db olyan cucc amit millió környékén vagy pont annyiért elvittek (többért nem): Az elég szar arány. :)

    Nem ritka az olyan act2 run amikor 5x takarítok full inventoryt és egyet sem teszek be eladás reményében a ládába.

    Ja és ez a post nem sírás akart lenni mielőtt valaki félreérti. Csak leírtam a tapasztalatomat.

Új hozzászólás Aktív témák