Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    válasz SLYM #16930 üzenetére

    DHnál nem hinném, hogy lenne ilyen jelenleg. max a top100, de abban se vagyok biztos.

    mp10re 550-600k EHP alatt nem érdemes menni, mert a szörnyeknek annyi hpje van, hogy biztosan kell majd valamennyit tankolni, 3-4 purple chubby unicornnál -ponyn szoktunk mp9 keyrunon buffolni, egyébként bármelyik relatíve nagyobb szörny behelyettesíthető- meg már a gloom se elég. tetejében 200k unbuffed kb a határa annak, ahol az ember eleget sebez, hogy egyáltalán valamit meg tudjon ölni. ha ez a kettő megvan, akkor a nehézségi szint kb az 1.02es inferno A2re emlékeztet, 30k lifeal, 300alatti resistekkel és vagy 70k dpssel (sharpshooter nélkül). lehet haladni, de lassú és az embert néha lecsapják.

    infenro diablo mp10 szintén extrém kategória, bár pl azmot még relatíve hamar le lehet küzdeni (szeret egy helyben ácsorogni, tehát szépen alá lehet aknázni).

    vö azzal, hogy olyan mp4-mp6ig még elfogadható tempóban lehet a karival farmolni és mp1en lazán lehet ilyen statokkal strafevel is haladni (pontosabban gyengébb statokkal egy leoric miatt).

    killerjohn: az szerintem ilyen magas hp mellett eléggé ritka:). de annyival már elvileg szépen lassan, de stabilan lehetne menni.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák