Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    aktív tag

    válasz Gorneck #15353 üzenetére

    Igen, már többen is leírták, ha többet ütsz egyszerre, ami SW-vel nem is nehéz pl., de megy azért szimplán a FoT-rel is, akkor hatványozottan jönnek vissza a pofonok. De nekem MPL3-on nincs bajom, simán elvagyok a szimpla LS-sel. Néha, ha keményedne a helyzet, akkor Serenity bekapcs, illetve a BF helyett az SSS-t használom (illetve mindig azt használom, mert nagyon szeretem), így kisebb ugyan a damage outputom, viszont, ha gond van refisekkel (vagy moltenes tűztenger közepén állok stb.), akkor az SSS is nagyon hasznos tud lenni, mert úgy sebzek egy csomót, hogy közben sebezhetetlen vagyok, illetve immunis minden káros hatásra.
    SSS hátránya a magas cooldown, bár az egyik rúnával ez csökkenthető, illetve Beacon of Ythar még tovább tudja ezt csökkenteni. Egyszer talán ki is próbálom azt a kombót.

    De az igazat megvallva, MPL3 fölé nem szoktam menni. Eddig még sohasem übereztem, egyszer kezdtem el kulcsokra vadászni, és olyan MPL5-6-on hamar összeszedtem az első három fejezet wardenjeitől 3-3-3 kulcsot, ám amikor az Act4-es terrordemon 8 runból csak egyszer dobott kulcsot (MPL5-ön, természetesen 5-ös NV-vel mindig), akkor azt mondtam, hogy leszarom, nem is kell nekem hellfire gyűrű :DDD (Az übereket azért megnézném majd egyszer, ha olyanom lesz, mert azt sem tudom, hogy melyik mit csinál - nem néztem youtube videókat, mert nem szeretek spoilerezni)

    [ Szerkesztve ]

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák