Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    válasz persil #14934 üzenetére

    Pont a kasztok közötti összehasonlítás alapjául szolgálhatna a dps mérő. Beléptek überezeni, és ki tudna derülni, hogy ki mennyi dmg-t tud beletolni a bossba. (A wow-ban a dps mérő mér dps-t, dmg-t, mutatja a criteket, azt, hogy egyes skillek mekkora részét teszik ki a dmg-nek, stb.)

    Most leginkább "érzésre" tudsz összerakni egy buildet, egy csapatban meg főleg nem látszik, hogy a 4 főből ki mekkora szeletet vállalt be a dmg osztásból.

    Arról nem is beszélve, hogy pl egy fagyis wiz 120k dps-e, lehet, hogy nagyobb dmg kiosztására képes, mint egy archonos 200k dps-es wiz. Hogy miért? Azért, mert a fagyis végig ott tud lenni, kevesebbet kell helyezkednie, és egyszerre legalább 2 skillel is sebez. Az archonos wiz meg archon alatt kitolja a nagy dps-t, de aztán amíg az archon cd-n van, addig lehet, hogy csak valami kicsit sebző signature spellel tud operálni, és így összességében kevesebbet tud sebezni.

    Csak egy konkrét példa: mpl8-on übereztünk, 1 barbár elvitte SB-t, mi 3-an meg lőttük Kulle-t. Persze a 2 bossnak nem ugyanakkora a hp-ja, és Kulle nem sebezhető folyamatosan, mert teleportálgat, de a barbár le tudta ütni SB-t egyedül mire mi 3-an le tudtuk nyomni Kulle-t, pedig papíron mind a 4-en 200k körül mozogtunk.

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák