Új hozzászólás Aktív témák

  • Pho3bus

    tag

    Sziasztok!

    Látom a TR build is téma. Mivel sokat olvastam én is erről és hétvégén pont ezzel probálkoztam leírom a tapasztalataimat. A karakterem [link], nem OP semmi extra. Igazából játszok vele munka/suli/bnő mellett, viszont ha keresek vele, akkor azt inkább RMAH-ból kiszedem, mivel úgy vélem jobb a való világban költeni a pénzt :D. Nos a lényeg, ahhoz hogy a build normálisan működjön minimális AS-re van szükség. Értem itt ezalatt, hogy az inna naci a ms miatt megengedett, de más nagyon nem. Itt nem ezen van a lényeg. Nem kell olyan sokat költeni sem rá, pl a skorn a kezemben asszem 5m volt a többi pedig a farmolós gearem. Ami kell az sok crit chance és ha ls skorn-t veszel akkor a chrit damage sem árt. Ami majdnem kötelező gear szempontjából:
    - SOJ - Spirit Regennel (mondjuk 1.8 feletti)
    - Inna Set (Head-en legalább 2+ regen).
    Emellé jön még templar és Guardians Path passive. Ezután mindenki eldöntheti mi a jobb megoldás számára. Én 2 buildet próbáltam:
    1.)
    [első].
    Ez az erősebb build, de sajna itt nem "örökös" a spirit, de jobban haladós véleményem szerint. A menet a következő. Kezdetben kell fullos SW a +3 spirit miatt. Lényegében tartható majdnem egész run alatt, ritka mikor nem megoldható. Ha elittel talákozom, akkor ha nincs rajta Reflect Damage affix, akkor 2-3 ütés thunderclappel és meghalt, ha van rajta Refelect akkor Blind + SSS és halott. Elég haladós és tényleg low budget build.
    2.)
    [második].
    Ez a gyengébb build, de még ennyi AS (27) mellett is örök a spirit. Sajnos ez így eléggé gyenge, szóval lehet hogy tovább tart egy-egy run. Viszont ha nem úgy alakulnának a dolgok ahogy azt az ember elvárja, tud rohangálni ész nélkül.

    Egyéb:
    Ha valaki nem annyira ms rajongó mint én, akkor Fleet Footed helyett választhat Exalted Soult és akkor az első build működik ha futkározni kell mindenfelé, mivel sok idő mire a 250 spirit elfogy ennyi spirit regen mellett.
    Ha valaki gazdag vehet persze [ilyet], viszont ha nem akar jelentős dmg-et veszteni, akkor eléggé mélyre zsebbe kell nyúlni egy jobb példányért.
    Most azon gondolkodom, hogy ha jobb statokkal rendelkező Inna sisakot vagy SOJ sikerül beszereznem, akkor valszeg az első build jobban működik. De azt meg kivárom, mivel rengeteget nem szívesen költenék rá. Nagyjából ennyi, ha valakinek van valamilyen kérdése ezzel kapcsolatban szóljon, ha tudok szivesen segítek.

    Szerk:
    Ja igen ha valaki LS Skorn-t vásárol akkor jobb támadó skill választás a Deadly Reach - Foresight.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák