Új hozzászólás Aktív témák

  • Gorneck

    titán

    válasz Nordic #12757 üzenetére

    De nem honorálja. Jahhh dehhh...egy csomó +időt visz el. Persze a több HP miatt nehezebb, de kb ebben ki is merült a történet egy jól gearelt barbár/monk esetén. WD+WIz+DH-nak is a HP jelenti az össz kihívást, mert ugye ők eleve nem bírják úgy a közelharcot így sokkal több helyezkedést igényel tőlük a magas mpl.
    Minap mi is mentünk mpl10-en...barbárok odaálltak és ráfeküdtek a jobbklikkre...én meg a balra. Oszt itt ki is merült a kihívás.

    Ha farmol az ember, akkor törekedni kell arra, hogy egységnyi idő alatt minél több ellent toljon le...hisz minél több a loot/kill annál nagyobb esélyed van vmi értékesebb cuccra.

    Én már pl nem überezek, ha hívnak és épp ráérek szívesen megyek segíteni, de önszántamból nem farmolok se kulcsot se semmit...nagyon sok időt vesz el, ami jelen esetben a másik karimtól veszi el a goldot a WDtől meg az XP-t.

    (#12763) Thrawn: Addig örülj míg nem csöppenek én is egy illen buliba az örökmacikkal... :D JSaN szokott hozzánk is jönni...csak lootot kelll szedni utánunk... :D Mondjuk akkor ő nem kutyázik. :)

    [ Szerkesztve ]

    Gorneck#1239

Új hozzászólás Aktív témák