Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog (1)

    válasz Csokishurka #111995 üzenetére

    mid hianyzik?

    godbol van egy raklap varians. kell az offhand, kell egy dawn, kell 5 piece (+rorg) vagy 6 piece GoD, minden mas cserelheto.

    konkretan a top push variansbol is van vagy legalabb negyfele. oke, azok kizarolag GR fishingre vannak, de legalabb egy 120at kis modositasokkal (stricken a taeguk + simplicity melle) birniuk kell.

    pl:
    - flavor of time melle az ess of johan sokkal de sokkal jobb, ha a map density eleve nem nagyon magas
    - drifting shadowbol a rocket storm jobb strickent proccolni, de pushnal jellemzoen a guardiant a seasonal buffal intezik el emiatt bane of trapped
    - fortress ballista altalanos esetben sokkal stabilabb a vallanal, de picit kevesebbet sebez tomegben. megtanulni a mechanikat jobb a fortress

    annyi a trukk, hogy kb reverse impalekent kell jatszani onnantol, hogy az ellenfelek nem halnak meg attol, hogy rajuk nezel. avagy minel nagyobb tomegben kb mindent irtasz, kiveve a kek / sarga szornyeket, azokat vagy megprobalod a tomegbol-tomegbe athuzni, vagy ha 25% hp alatt vannak esetleg elintezni, de egyebkent skip. waller, electrocute (vagy barmilyen sokelemental), shielding jellemzoen skip hacsak a tomegben nem tudod lenukeolni a HPjuk.

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák