Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz MegalodonS #111030 üzenetére

    Ja, jó volt, csak azon a szinten már nem rúgtam labdába. :)

    (#111031) Daelion
    Úgy gondolom azt gondolják, így a jó nekik. :)
    Nagyon kevés a konkrétan szóló játék, illetve még szóló élő műfaj.
    Az elmúlt 10+ évben nem csak a játékipar kanyarodott el a közösségi dolgok felé (partyzz, úgy jobban megéri, meg más élmény), hanem ott a Facebook, stb. Oszd meg a dolgokat, a játékélményedet is.
    Az ilyen dolgokból szerintem simám levonhatták a következtetést, hogy ez a jó.
    Emellett, nézve bármilyen játékot, a multis hosszabb időre a játékosukká teszi az embert. Így hajlandóbb mikrotranzakcióra, DLCre, Season Passra, kiegre, stb. mindegy most minek nevezik ugyanezeket.
    Valószínűleg azért is nem rakták bele az SSF-et, mert túlkoros játék. Mert a RoS előtti 2.0 volt a legnagyobb változás. Mert nem játszanak vele annyian amennyien ők szeretnék. Mert kikerült az AH, és így nem fial pénzt, így nincs nagy ráncfelvarrás, stb. Talán mind és egyéb dolgok is. :)
    Más játék pedig olyan, hogy keresik a játékosok kegyeit. Gondolom pl. a PoE-re gondolsz. Ha a játékosoknak tetsző dolgokat tesznek bele, akkor jönnek a következő ligába is, kereskednek, vesznek tab-ot, kozmetikákat, stb., anyagilag is életben tartják a játékot sok évvel a kiadás után is.
    A Diablo 3-ban nincs meg az a lehetőség, RoS, meg Nekro és ennyi. Ezzel nem azt mondom, hogy hiányolom a mikrotranzakciót és egyebeket, hanem hogy zsákutcába kergették magukat. :) Biztos vagyok benne, hogy ha nem lett volna a botrányos Immortal bejelentés, akkor nem 1 évet lettünk volna patch nélkül. Nagyon megvolt az oka, hogy annyi ideig letojták a játékot (nem hozott pénzt). Aztán rájöttek, hogy így javíthatnak a sajtójukon, hogy még támogatják... ill. amit többször leírtam, valahol tudják, hogy a még játszó D3-asok jelentős része befogja próbálni a D4-et. Aki aktív még azt itt kell tartani a kövi részig, és majd ugranak rá, sokan megszokásból is.

    Könnyen benne van a pakliban, hogy a D4 örökli ezt a mentalitást. Igaz mondták, hogy játszhatod tök egyedül is, de ugye a multi felé fog eltolódni. A D3-at is játszhatod egyedül, nincs AH, droprate nevetséges, igen hamar farmolhatsz T16-ot it.
    Az más kérdés, mi értelme van ugyanazokból a cuccokból jobb minőségűt kajtatni... hogy erről szól az egész.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák