Új hozzászólás Aktív témák

  • SQX_Barto

    addikt

    válasz penge111 #110215 üzenetére

    "Egyébként ha egyre magasabb GR-t megy az ember annak van jelentősége drop szempontjából? Mekkora a legmagasabb GR 150-160? Seasonnak mi értelme van?"
    Magasabb GR-en magasabbra huzod a gemeket, meg szerintem tobb a loot (nem jelenti, hogy jobb is, csak tobb) 150 a legmagasabb GR, ezt soloban eddig csak crusader erte el nonseasonban ugy tudom, viszont a mostani seasonban olyan eros a season buff, hogy talan minden karakter elerte. A seasonnak az az ertelme, hogy valami erosites, jelen pillanatban, oles utan kapsz kulonbozo bonuszokat, amivel sokkal jobban lehet haladni, mint non seasonban. Masik ertelme a seasonnak, hogy kezdeskor mindenki 0-rol kezdi, tehat sem alapanyag, sem paragon, csak ures lada es a level 1-es karakter, szoval, mindenki ugyanonnan indul. Aki sok idot tud beleolni, van nemi eselye lepest tartani a top playerekkel. (de csak ha effektiven, csapatban jatszik)

    If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

Új hozzászólás Aktív témák