Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz looser #110005 üzenetére

    " az utolsó órában pl. kulcsokat szereznek" ezért 5 órára számoltam a 75GR-t, nem hatra 90-et. :)

    A kiegyensúlyozással nem értek egyet. Túlságosan erős minden kari, felesleges ennyi nehézségi szint, sok patch arról szólt, hogy szetbónusz*10 (kis túlzással. Vagy mégsem?) és kész. Azt értelmesebbnek újításnak tartom, amikor fegyverre vagy offhand cuccra tettek komolyabb sebzést. Így hasznosabbá tettek pár cuccot.

    (#110008) Daelion: Az a lényeg, hogy szórakoztasson.
    A beáldozóst úgy értettem, ahogy írtam, ez lenne a lényeg, a végén: "Más játékba ennyi idővel több sikerélményed lehet. Egy ponton túl elég ritkán "adagolja" a játék a sikerélményt." Amikor hetek óta nincs értelmes dropod, vagy szezonból 3 tárgyat hozol át 20+ óra játékkal, és végül mind kuka, mert nem jobb, mint az NS-es. Ilyesmire gondoltam. Persze a többi hasonló játékban is ez van, meg kell dolgozni a dropért, de máshol egyszerűen többféle tárgy van, jobb az esélyed, hogy használható esik, ha más nem, másik karinak (azért nem mindig rossz a smart loot hiánya).
    Persze, van aki sorozatokat néz vég nélkül, valaki hetente mással játszik, van aki évekig ugyanazzal. Nincs ezzel semmi gond.
    Engem is ez a műfaj kapcsol ki a legjobban, sokszor le is van véve a hang, mellette zene vagy podcast hallgatás megy, stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák