Új hozzászólás Aktív témák

  • _drk

    őstag

    válasz proci985 #104976 üzenetére

    Ahhoz semmi nem kellett, mentél és nyomtad a gombot. Magától szálltak a lándzsák. Csak amikor elfogyott a hulla, akkor hirtelen meg is halt az egész build. Ahogy írtam, egy ajtót nem tudtam betörni max úgy ha a teleport spellen olyan rúna volt ami létre hozott 1 hullát majd azt tudtam belelőni az ajtóba.
    Ahogy egyik ismerős mondta "jót lehet vele szaladni" de kb tényleg annyi az egész build, csapatban mondjuk tényleg jó volt, mert volt aki teremtse a hullákat.

    A Jesseth-et meg annyival másabb a Rhatma, hogy feelingesebb a csontikkal menni, de még azokat is külön irányítani kellett. Na ahhoz tényleg jó lett volna 1 makro néha. Egyszerre lenyomni minél gyorsabban minden gombot.

    Még a Blood mage féle build-et próbáltam ki, de az se állt össze. Egyszerűen nagyon kusza volt használni az egészet.

    Összességében, én nagyon csalódtam a Nekróban, mert azzal külön lenyomtam a kampányt. Majdhogynem az össze spell-t kipróbáltam, de a végére ezek az end game build-ek valami förtelmesek az egész karit nézve.
    Mondjuk az átkokra már egyszer panaszkodtam, azok tényleg nagyon színvonal alattiak, főleg a Diablo2-höz hasonlítva, de a többi spell nagyjából meg is van, és még jól is néz ki.

Új hozzászólás Aktív témák