Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Kvelstadt

  veterán

  válasz raziel01 #35 üzenetére

  én örülök is. mikor öcsém xbox-án játszottam vele, a túlzás csak poén de még a vesém is odaadtam volna hogy vehessek egy box-ot. :) utánanéztem. van pcre de 8 rugó. akkor annyi, nem érdekel. megvettem és végre még egy játék amiért minden forint megérte és nem kevés játékidő van benne. volt egy első végigjátszásom amibe volt 80óra de a pc-s live porfil mókolásomnak köszönhetően elszállt. de sebaj kezdtem előről és azóta megint van benne legalább 160óra játékidő. és még nincs vége. :)

  láttam én is egy ds2 videót de előtte azt gondoltam hogy most majd kezdjem előröl az egészet? megint nulláról felhúzni egy karaktart stb.. aztán megnéztem a videót, az új ellenfelek új helyszínek látványa után megválaszoltam az előbbi saját kérdésem: Jóhogy!

  "Én jókor dodgeolok, a boss üt roszkor!"

 • Jakesz

  őstag

  válasz raziel01 #35 üzenetére

  "Ez van sajnos, ennek is örülni kell."

  A DSFix-szel már teljes mértékben vállalható a PC-s verzió, sőt jobb is mint a konzolos, mert nincsenek gondok a framerate-tel. A 4:3 képarány hiánya meg nem olyan egetverő hiányosság, amiért ne lehessen élvezni egy játékot. És igen, a statisztika alapján cirka 700 ezer példány kelt el belőle, ráadásul ahogy lenni szokott, ebben a steames eladások nincsenek is bent, csak a dobozosok. Őrületesen magas szám PC-s szemszögből, aztán csak egy only singleplayer játékról van szó, amit a warezpistik örömmel "vesznek" és a megjelenés előtti nem túl biztató infók a PC-s verzióról is azt súgták, hogy ebből bizony bukta lesz. Erre tessék! És még mondja valaki, hogy halott a PC-s játékipar, mert mindenki csak warezol...

Hozzászólok Aktív témák