Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Kvelstadt

  veterán

  válasz NeoExDeath #24 üzenetére

  igen a tárgyak súlya. minden tárgynál írja is a súlyát. enurance-re ha adsz azzal tudod növelni az equip load értékét. plusz van pl havel-s ring ami még plusz ad vagy 50% equip-et.
  igazad van abban hgy sokat ér a gyorsaság de vannak esetek mikor az is kevés és olyankor megvéd az erős páncél.
  annyira kell figyelned hogy pl ha van egy 80-as equip load-od akkor az ösz sulyos a stat képernyőn max 39 legyen. és akkor még gyorsan gurulsz, futsz mozogsz. de ha átléped ezt az értéket akkor pl a gurulás olyan mintha valaki jól földhöz vágna, annyira leránt a súlyod. de hogy egy példát is mondjak. a four kings boss akkora karddal rendelkezik hogy azt nem kerülöd ki ezért ott szerintem és még sokak szerint egy bazi erős páncél kell és ütni ütni ütni. mert ha nem ölöd meg időben akkor jön a második aztán a harmadik és így tovább. na és persze épp elég egyikükkel is megküzdeni egyszerre.

  stamina-t max 1660-asra tudod felhúzni. onnan még lehet tovább a ring of favor-al. az ad stamina-t hp-t meg equip-et is 20%-ot. elég kedvelt gyűrű.
  egyébként a str ésdexstat-okat is elég 40-ig húzni mert utána már jóformán nulla sebzésbónuszt ad mindkettő.
  meg lesz olyan páncélruha hogy esetleg felvennédde nem elég az str-ed hozzá és akkor ha velveszed rögtön belassulsz még akkor is ha megvan a megfelelő equip load értéked..

  az a két íjász... na nem megyek bele mert fórumtintát nem tűr a véleményem.. :) de nem a kedvenceim.
  ott ha meghalok mert lelöknek fel se idegesít. egyébként oda meg jó nagy poise érték kell amit szintén meg lehet kicsit növelni egy gyűrűvel. de pl oda jó a nehéz páncél mert a súlya miatt az ad poise-t is és nehezebben löknek le.

  humanity annyira jó pl hogy úgy alapból nagyobbak az ellenállásaid. poison curse stb.. meg ha human form-ba vagy boss előtt tusz idézni gép által irányított segítőt és majdnem minden boss-os pályarészen van egy gép által rányatott invader akitől értékes cuccokat lehet szerezni ha megölöd. plusz egy humanity is jár.

  online-al én úgy vagyok hogy single playert tolom ugyhogy senki ne szóljon bele a játékomba. le is lövöm a netet mikor játszom.
  én invadelni nem szoktam mert nem jár ért semmi. egy huma de az nemtétel. meg se ranglista se sok soul se semmi. csak elmondhatom magamnak hogy de kemény voltam mert megöltem.. hozzám jöttek már be mikor online voltam, egy tank vagyok mindenféle resist-el felszerelve szóval hiába jött nekem magic-el meg fire-vel nem éreztem meg. odacsaptam lefeküdt. neki nem érte meg én meg nem lettem előrébb..

  van még ma is online közösség pc-n. egyszer kipróbáltam azt a forest covenant-ot ami olyan hogy ha valaki bemegy darkroot garden-be akkor én is odakerülök és le kell vadásznom. ott szoktak lenni egész nagy balhék.. :)

  pc-n pont van fps javító meg textúra javtó meg minden más javító patch a blighttown és hasonló helyek javítására.
  bár én pont nem használom. sosem zavarta meg még a játékot az az egy két másodperces fps drop..

  "Én jókor dodgeolok, a boss üt roszkor!"

Hozzászólok Aktív témák