Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • NeoExDeath

  aktív tag

  válasz Kvelstadt #21 üzenetére

  Ezzel az Equip loaddal nem nagyon foglalkoztam eddig. Ez a felszerelt tárgyak összsúlya? Nehéz páncélt nem hordok, mert azt már a Demon's Souls-ban megtanultam hogy a gyorsaság és a mozgékonyság ezekben a játékokban sokkal többet ér mint egy erős páncél :)
  A pajzsok Parry képességét sem használom ki, valahogy nem éreztem rá, többet sebződök ha próbálkozok vele, úgyhogy inkább csak blokkolok :)

  Én mindig vegyes karit csinálok, olyat ami erős fizikailag mert a sebzés legnagyobb részét mindig fizikailag viszem be, de tudjon varázsolni is hogy tudja tartani a távolságot ha muszáj. A Pyromancer pont ezért jó, ráadásul nem skálázódik a sebzés semmilyen stattal. A Great Chaos Fireball amit Queelag tesója ad pl kifejezetten jó, kár hogy csak 4-szer lehet használni.

  Nekem nincsenek olyan erős statjaim, a legtöbb fejlesztést Vitality-re költöm, szóval szerintem nem lesz gondom a Fire/Magic karddal. Dex ből 13 van, hogy a Falchion-t tudja kezelni, Str-t csak 20-ig húztam mert úgy vettem észre hogy nagyon belassult a fejlődés, jobb másra költeni, úgyis a fegyver számít. Staminám sem túl magas, sajnos sokat kéne rá áldozni hogy magasabb legyen, de így sem rossz ahogy van. Vitality-m elég magas, Attunement-et meg addig fejlesztettem hogy legyen 4 slotom.

  Tegnap haladtam Anor Londoban, az erkélyen álló két íjász lovagnál hagytam abba :) Nem egyszerűek de már találtam jónak tűnő megoldást, ahogy néztem a neten sokan szenvedtek ott.

  A játék online képességeit sajnos én sem használom ki eléggé. Kezdjük azzal hogy szinte mindig Hollowed vagyok, ezen az sem segít hogy bossfight-ok után sincs átváltozás (Demons-ban egy sikeres bossfight után soul form ból human form-ba váltott a karakter). Sok értelmét nem láttam eddig a Human form-nak, mert nem lesz tőle több élet vagy sebzés, viszont ha meghal a kari buktunk egy értékes humanity-t, ráadásul ki vagyunk téve az invade-elésnek. Ami amúgy nagyon jó móka, de szerintem akkor ha az ember már ismerős helyszínen nyomul. Azt pl nem csípem, amikor próbálok haladni a játékkal tök új helyszínen, és elkezdenek invadelni, tökre megakasztja az előre haladást. Egyszer próbáltam én invadelni, pont egy olyan világba kerültem ahol 2 megidézétt játékos vigyázott a célpontra szal nem jött sikerült :)
  Idézni meg nem szoktam, mert mindig Hollow vagyok... Ha már a vége felé járok szerintem fogok ezzel szórakozni. Úgy olvastam hogy van egy olyan covenant, ahol kapunk egy tárgyat amivel bármennyiszer lehet invadelni :)

  Én PS3-on tolom. Gondoltam a PC-re de több szempontból elvetettem, egyrészt a games for windows live miatt, másrészt PC-n nem tudom milyen az online közösség. A Demon's Souls-t is PS3-on játszottam, és még annál a relatíve régi játéknál és pörgött az online világ, szóval úgy voltam vele hogy maradok a PS3 verziónál :) Egyedül csak az zavaró benne egy kicsit, hogy a f*szér szaggat a játék bizonyos helyeken, pl Blighttown mocsár.

Hozzászólok Aktív témák