Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Kvelstadt

  veterán

  nem is kell sietni egyáltalán. ebben a játékban meg főleg.

  én gyorsasággal úgy vagyok hogy equip load maradjon 50% alatt hogy neváltsonát nagyon lomhára de 50%-ig felpakolok ami csak felfér. van 3 max-os parry pajzsom a szerint hogy fire lightining vagy magic ellenfél a gyakoribb az adott részen meg ugyanez a 3 megvan nehezebb pajzsból is ha kell még egy kis védelem.

  az én karakterem bandita mert annak tetszettek a kezdő statjai de warrior-t csináltam belőle. de annyira kő warior-t hogy kis se tuja mondani hogy magic :D
  örültem is neki hogy végre egy játék ahol egy warrior simán tud haladni 0 mana vagy ez esetben bármiféle scroll használat nélkül.
  persze most elkezdtem felhúzni a pyromancer kesztyűt, de csak azért mert már minden más max-os amit használok és ártani nem árt ha néha használok majd valami piromancy-t.
  én mikor melyik covenantba vagyok de warrior os sunlight ba szeretnék belépni. nem azért mert az olyan jó nekem hanem csak az tetszik. de faith-et felhúzni nem fogom 25-re egy warrior-nak. inább azt szeretném hogy segítek másoknak bossfight-ban és akkor lemegy a követelménye a covenantnak. a baj csak az hogy még soha senki nem hívott be...

  én simán regular-ba fejlesztem a fegyvereket. nagyon nem tetszik hogy a fire és többi fejlesztésnél elveszi az strdexmegstb betűket és így nem skálázódik a fegyver. egy divine great axe-om van mert catacombs-ban elég idegesítő lenne az újraéledő csontik.

  te amúgy pc-n tolod vagy konzolon?

  (#18) Sirandrish én már magamnak is max egy tölcsércsücskét veszek meg xl nyitófület.. :)

  "Én jókor dodgeolok, a boss üt roszkor!"

Hozzászólok Aktív témák