Hirdetés

Keresés

Aktív témák

 • Šolaire

  addikt

  válasz batai15 #359 üzenetére

  Ne kezdj. Itt is újra oszthatod mint a 2. Részben. A többiek megmondják hogy mert még az elején járok. Nincs kőbe vésve pár pont a dexre nem gond. Menj erőre meg staminára a többi meg életerő meg teherbírás. Vannak kardok amikhez faith kell akkor az erő helyett inkább arra kell menni. Ki van találva rendesen majd ráérzel a karakter fejlesztésre.

  “Praise The Sun” \[T]/

 • Peat;)

  veterán

  válasz batai15 #359 üzenetére

  Szerintem egy sima egyszemélyes végigjátszáshoz nem kell ennyire görcsölni. Gondolom már megtapasztaltad hogy leginkább a technika számít nem az hogy az életcsíkod a monitor jobb szélét karcolja. Alapszinten érzed hogy kell némi életerő, kell némi stamina ha nagy kard akkor meg strentgh hogy egyáltalán használni tudjad. Ezek az alapok után meg ahogy jól esik úgy osszad, ennyi. A dexre miért lenne gond hogy raktál....a ranged fegyverhez szerinted mi kell ha nem az. Pár pont nem árt ha van rajta.

  Én gatyás karakterrel kezdtem (értsd nincs semmije csak egy bunkósbotja meg fapajzsa ami alig véd) és esélyes hogy buktam ezzel 10 lvl-t mert elég hamar bedrágult a szintlépés. Mégsem érzem azt hogy bármit befolyásolna.

  Szerintem ha multiban szeretnél garázdálkodni ott van a skilleknek igazán fontossága, de mire odajutsz már el fogod tudni újra osztani a pontokat.

  [ Szerkesztve ]

Aktív témák