Keresés
 • herrkoser

  tag

  Nincs kőbe vésve, hogy milyen arányban kell osztanod a pontokat. A halberd és egyéb kétkezesek sokkal több stamot fogyasztanak mint az egykezes fegyverek, ami alapvetően meghatározza a játékstílust. Egy tőrrel bemehetsz csapni 8-at is akár, de egy Ultra Greatsworddel kb 4-5 ütésed van 40-es endurance-al és utána elgurulni meg blokkolni se tudsz már pár másodpercig.

  Próbáld ki, hogy meg tudsz-e barátkozni az elején az 1-et ütök-kihátrálok, mergint 1-et ütök játékstílussal, vagy inkább váltasz egy egykezes kardra míg lesz kicsit több stamod. A játék elején elején sztem ha megvan egy kedvelt fegyohoz a min statod, akkor lérdemes kicsit a vigort meg az endurance-t húzni, hogy életképesebb legyél. Utána érzésre osztani a pontokat. Nézz utána, hogy az egyes statoknak hol vannak a soft és hard capjai, azaz hogy mi az a pont, ahonnan nem éri meg húzni őket, mert egyáltalán semmi, vagy csak nagyon kicsi többletet adnak a karidnak.

 • Šolaire

  Topikgazda

  Szerintem döntsd el milyen fegyver típust fogsz preferálni ha katanában gondolkodol akkor dexre menj. Ha nagyobb kardokat szereted akkor strength. Az összes többi mehet a stamina,életerő. Teherbírást megint annyira érdemes feltornázni hogy milyen nehéz felszerelést akarsz hordani. Én jobb szeretem a könnyebb páncélokat valaki a nehézre esküszik. A lényeg döntsd el milyen irányba akarsz menni a karakterrel és aszerint fejleszd. Anno lovag voltam ott minden ment:erő,teherbírás,életerő,stamina. Most katanás karakterrel megyek ott is raktam az erőre valamennyit de inkább dexre rakok. Faith-es , varázsló megint más tészta.

  “Praise The Sun” \[T]/