Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    Közben itt a sok nap otthonlétben másodjára is végigtoltam a gémet, mondanom sem kell volt pár dolog, amit csak most láttam először. :) Ez volt az első all boss végigjátszás, itt már minden boss meg lett fektetve annak rendje és módja szerint. Ráérősen haladtam, farmolgattam, mindent összeszedtem amit csak feldobtak a 100% walkthrough videók. Így volt valami 65 óra a vége, hát nem rövid gém az biztos. Csak viszonyításképp: a Bloodborne-ban a szintén 100% all boss végigjátszásom 22! óráig tartott.

    Midir volt az a boss, akit még első végigvitelnél kihagytam, most paráztam ezért tőle rendesen. :) Ahhoz képest mennyire nehéznek tűnt első pár próbálkozásra, illetve a DS3 boss rangsorban az 1. helyen szerepel azaz a legnehezebb boss-ként van nyilvántartva a játékban, kb 5. try-ra meg is lett, igazából a demon princessel többet szívtam, azt nem is tudtam egyedül legyőzni...

    Jah és végignéztem Lobosnak a retrospective videóit, amikben külön külön beszél a soulsborne játékokról kb 1-1 órában. Rajongóknak amúgy kötelező! Na és ott talán a DS3 videóban az egyik kérdezőnek elmondja az ő szubjektív rangsorát is! Végre! Megtudtuk! :DDD Na szóval nála úgy néz ki, hogy:
    1. BB
    2. DS1
    3. DS3
    4. Demon Souls
    5. DS2

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák