Hirdetés

Aktív témák

 • herrkoser

  tag

  Sziasztok!

  Első playthrough után megosztanék pár észrevételt a játék kapcsán. FIGYELEM, SPOILERES lehet a hozzászólás!!!

  Összességében a játék hangulatos, számomra hozza az elvárt minőséget. Ez a Bloodborne ütemű harcrendszer valahogy kevésbé szimpatikus, valamiért a Souls széria számomra azonos a lassabb, taktikusabb megoldásokkal, míg a Bloodborne a maga pörgésével úgy jó, ahogy van a saját műfajában. A keverék megoldás kevésbé nyerte el a tetszésem, de meg lehet szokni. Kicsit zavarónak érzem azt is, hogy a normál enemyk között is a legtöbb mintha végtelen staminával rendelkezne és feltűnően agresszívabb minden lény, mint a korábbi részekben. Ha nem figyelsz, a legkisebb gyökérpálca is le tud gyakni 2 másodperc alatt.

  A karakter buildelés terén is vannak még hiányos foltok. Mintegy 31 óra alatt mentem végig sima NG-n az opcionális bossokkal együtt. Volt pár retalent is tesztelés végett, így lehet valamit rosszul csinálok, de nekem úgy tűnik, hogy a varázsló orientált karakterek nem annyira effektívek, mint a kitápolt melee-k. Souls 2-ben imádtam a melee/caster hibrid buildeket, de itt sokkal jobban boldogulok a sima melee megoldással, ami kicsit egysíkúbbá teszi a játékot. Persze ahány fegyver, annyi játékstílus, így ez mindenképp megmaradt plusz pontként.

  A boss fightokat nagyon élveztem. Pontiff után érezhetően van egy nagy difficulty spike a játékban, de enélkül nem is lenne Dark Souls. Sokan mondják, hogy a Nameless King a Soulsborne széria legnehezebb bossa. Szubjektív vélemény, de sztem Bloodbonre dlc-ben NG+ fölött Ludwig és Orphan of Kos is sokkal nehezebb.

  Első playthrough után nekiálltam a platinum trophyhoz gyűjtögetni. Na hát a korábbi DS részekhez képest ez egy igazi szopóroller. Iszonyat mennyiségű cuccot kell begyűjteni. Az NPC questek teljesen jók, na de a covenantok... Lehet az a baj, hogy a covenant itemeket nem sima NG-ben kellene farmolni lvl 100 közelében, de online alatt invasion elvétve akadt, offline metódussal a Darkmoon Covenant itemeket pedig Luck builddel, Avarice fejessel és CGS gyűrűvel is több mint 10 órába került kifarmolni és hasonlóan gyilkosnak ígérkezik a Mould-Makers is. A Sunlight hátha könnyebb lesz jolly coopban NG+-ban. Lényeg, hogy a platinum trophy igazi gyilkos a 3. részben.

Aktív témák