Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • vottokar

  senior tag

  válasz vargalex #16 üzenetére

  Ha ilyen eredményeket hoz nálad a LEDE alatt a wifi, akkor az nekem már bőven sok is lenne. A notimba úgyis csak intel 3165 van, és a netem is csak digi100, de az általad mért értékek felével is tökéletesen kiegyeznék.

  Minél többet olvasgatok, annál jobban úgy érzem, hogy nem értek én ehhez az openwrt/lede cwf dolgokhoz. Tudom, hogy ez nem "egyszerűprogramú" magamfajta felhasználóknak van, de itt olyan egyáltalán nincs is, hogy szépen belinkelem a DIR860L firmware flashelő "ablakában" az ehhez a típusú routerhez a megfelelő aktuális file-t, és ő ezt megteszi nekem úgy, hogy az újraindulás után már csak be kell állítanom böngésző alól magamnak a szükséges dolgokat? (jó cirkalmas mondat lett :) ) Olvasom én, hogy mit csináltok itt többen, de én sügér vagyok ahhoz, hogy én magamnak rakjak össze build-eket, és megtanuljam a parancssoros mahinációkat. Tudom, hogy ez olyan mással kikapartatni a gesztenyét hozzáállásnak tűnik, de nekem ez nem a szakmám, és vagy 25 éve tanultam számítástechnikát. Ki tudok próbálni dolgokat, infót megosztani az eredményekről, de én inkább az elektronika oldaláról vagyok érintve.

  "Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"

 • sutszi

  addikt

  válasz vargalex #16 üzenetére

  Ezek nagyon jó eredmények! :C

  "Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Hozzászólok Aktív témák