Új hozzászólás Aktív témák

  • woodworm

    veterán

    válasz fireqpeg #1188 üzenetére

    Ez most kicsit úgy jön le, hogy nem a szád íze szerint beszélünk, ezért keresel egy jobban alád dolgozó forrást. Az eddigiekben autentikus hivatkozási alapnak tartottad a ddwrt fórumot, az fw-t készítő user közzétevő hozzászólásából:
    "No warranty. Backup your factory partition before flashing! Until you will not restore mtd2 router works unstable."
    Tény, hogy elég szűkszavú volt a pontos metódusról, ezért született az általad is idézett másik hsz. Az viszont a mentés szükségességéről feledkezett el teljes egészében. Szinte azonnal az fw elérhetővé tétele után itt az én kálváriám és leírásom, szerintem sokkal részletesebb mindkettőnél. Vargalex fw-je előtt így kellett működnie.
    Egyébként szerintem a ddwrt sem működik teljes értékűen vele, a gyári és a padavan fw pedig tartalmaz egy gyári alap eepromot a rádiókhoz. Sokat nem tehetsz, nincs visszaút, most már úgy kell használnod a routert, ahogy a legjobban működik, az pedig a padavan lesz.

    Az oroszoknál a 4pda fórumán van nagy élet, a padavan patchelését is ott végzik nem támogatott eszközökre. A 860l-nek saját topikja nincs, de a padavan miatt egyébként is a prométheus topikban érdeklődj/nézelődj. Radmir is ott tűnt fel, de a 860-hoz való megosztásait törölték, csak a hsz maradt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák