Új hozzászólás Aktív témák

  • vottokar

    senior tag

    Sziasztok!
    Rég jártam erre, mert amióta fent van a padavan gyakorlatilag semmi gondom nincs. Vagyis van egy de az valószínűleg a saját hozzá nem értésem eredménye.
    Mit kellene tennem, hogy kívülről is lássam a routerre kötött merevlemezemet. Belső hálón minden flottul megy akár TC-ból, akár böngészőből ftp-n, de kívülről (pl. szüleimtől) nem tudok rácsatlakozni. Be van állítva a noip. Látom a router logban, hogy a beállított időszakonként le is kéri az ip-met. (nem vagyok nat-olva, látom a külső ip címem), de akkor sem látom akár ftp-n akár másképp sem a merevlemezt. :( Nem egetverő probléma (Ezért tuti nem fogok egy plusz nas-t venni az tuti) de azért jó lenne, ha tudná.
    És hol a fittyfenében lehet valami jelszót beállítani a csatlakozáshoz (akár az otthoni hálón is, mert ott is minden fellépő eszköz hókuszpókusz nélkül lát mindent.) Van egy ezeréves (na nem régi, csak olyan 1x éves) még IDE lemezes nas-om, azon gond nélkül lehet állítani a csoportokat és a hozzájuk tartozó jogosultságokat. De ez már lassú, mint a bűn(gigabites csati ellenére is csak 10-13Mbyte/s-t tud és honnan veszek hozzá hdd-t ha a benn levő elhasal. valamint a win10-el nincs jó barátságban. :(

    "Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"

Új hozzászólás Aktív témák