- Linux kezdőknek
- Hálózati / IP kamera
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Synology NAS
- Mozilla Firefox
- Milyen program, ami...?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz adlersson #21 üzenetére
Barátnőméknél otthon, Szabolcsban elég gyakran van olyan razzia ahol a rendőrök mobilmérleggel vannak kint és szedik ki sorra a teherautókat.
Ha eléggé elterjedne a szeméttrák akkor ezeket is rutinszerűen kiszednék mérlegelésre. Mindegy lenne mennyi van a forgalmiba írva, az számítana, hogy a mérleg mit mutat.
[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
-
joghurt
addikt
válasz adlersson #21 üzenetére
Van egy közlekedési hatóság (Magyarországon a "Mozaik utca"), ahol ezt a típusengedélyek és egyéb gyártási dokumentációk alapján eldöntik. Az okmányirodában ülő Mancika ez alapján állítja ki a forgalmit.
A cseh eset azért (is) érdekes, mert az importőr a gyári adatnál 500 kilóval kisebb össztömeget írt be. Talán arra hivatkozva, hogy a konkrét példányból ezt-azt kiszedtek.
A tej élet, erő, egészség.
-
-
joghurt
addikt
válasz fogselyem #19 üzenetére
Megvan a hivatalos, állandó forgalomba helyezési papírja. Ezt egy rendőr nem bírálhatja felül.
Súlymérésnél meg pont ugyanazt tudják tenni vele, mint az elvileg 3,5-esre (de sokszor 2,5-esre) vizsgáztatott platós kisteherautóval, amin visznek két raklap térkövet.A tej élet, erő, egészség.
-
-
fogselyem
senior tag
válasz adlersson #16 üzenetére
Akármikor lehet egy közúti ellenőrzés ahol kikaphatják a forgalomból.
Elkérik, lekérik a forgalmit abban benne van a súly.
Innentől kezdve nem egy rakéta tudomány összerakni, hogy vezetővel, utassal, cuccal már 3.5 tona felett van az autó tömege.Kár ezen rugózni, megnéztem a zinterneten ahova én is beszálltam, mint Vágási Feri és azt mondta a zinternet, hogy C kategóriás jogosítvány kellene rá.
Amúgy meg azt is mondta a zinternet, hogy: "The main reason the cybertruck won't be coming to the UK or Europe is because the sharp angle and solid upright front end won't meet European crash regulations.".
Kár ezen rugózni.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
-
fogselyem
senior tag
B kategóriás jogosítvánnyal nem lehet vezetni, mert az alaptömege 3104 kiló.
Beleül négy megtermett ember és hopsz már 3500 kiló a tömeg.
C kategóriával mehet, de az valahogy hiányzik a háztartások többségéből, autós iskolától függően 300-400-500 ezerből megvan.
Extra pont, hogy C-s jogsival újabb "szakma" van a kezedben.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
boost
addikt
Itthon is volt élőben egy fél éve kiállítva, meg is lehetett tapizni. Nekem kéne.
-
Elfogadnám, de használni nem tudnám érdemben semmire.
Majd ha zárt áruszállítót csinálnak az érdekelni fog. 15 évvel később használtan, kifizethető áron.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
Jarod1
veterán
Na ezt pont ma láttam, ezen besírtok:
-
HThomas
őstag
válasz adlersson #10 üzenetére
Igen... európai szemmel nagy, de egyébként nem kimondottan. Azért kíváncsi leszek, hogy végül lesz-e Európában, esetleg itthon is, legalább egy-egy kósza példány...
Ugyan nem vezettem, de én a Chevrolet Silverado 3500 HD-tól döbbentem le, brutális darab, a mi Expedition-ünk kisautónak tűnt mellette, pedig hát az sem kifejezetten pici.
-
Csak olyan megmosolygtató, hogy "The Beast is here." címszóval promózzák, meg volt, aki feltolt rá egy egész szalmabálát, ilyesmi, de emlékszem, az USA-ban mikor először ültem egy RAM 2500-ba (ami még mindig nem a legnagyobb jószág volt, amivel találkoztam), az már távolról is egy hajónak tűnt, de a Cybertruck semmi ilyen hangulatot nem árasztott.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
HThomas
őstag
A jármű meglepően kicsinek tűnt
Egy heavy duty pickup mellett eltörpül
-
azbest
félisten
Ugyanezt mondta a média a model3-tól is 2018ban. Közben gyártási optimalizálás folyt.
Egy 3 napos szünet miatt a szenzáció, ami egy gyár melletti építékezés miatt történt. [link]
Majd 1-2 év múlva meglátjuk, hogy milliós szám lesz vagy pár tízezres. -
pcprojekts
csendes tag
Nem tobb ez egy feleslegesen draga uzleti fogasnal. Mondjuk annak legalabb ronda is
Üdv; Zsolt
-
aero.
veterán
New Jerseyben láttam még tavasszal, szerintem menő. Drabális és extrém, szépnek nem szép, de mindenképpen egyedi.
-
Gábor90!
csendes tag
nem hiszem, hogy pár gazdag félőrültön kívül a Cybertruck esetleg más érdeklődését is felkeltené
Igen, állítólag elég szarul megy üzletileg.
[Nem fogy a Cybertruck, unatkoznak a gyári munkások] -
ncc1701
veterán
Új Land Cruiser viszont nagyon állat lesz. Persze gondolom az ára is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 49WQ95X-W Super Ultrawide Gamer Monitor! 49"/5120x1440/Nano IPS/144hz/G-sync-Freesync/Type-C/HDR/
- RTX 2070 Super/i5-9600K konfig
- Eladó Surface Pro 5 - hibás, de működő akksival (gyári Windows-al)
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar