Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    Topikgazda

    válasz d3tox1c #24675 üzenetére

    Ez egy szerepjáték. Úgy csináld, ahogy neked tetszik, ahogy a megszemélyesített karaktered csinálná.
    A játék úgy is szólni fog, amikor oda érsz, ahonnét már nincs visszaút (a küldetés neve egyébként Nocturne Op55N1).

    A térképen lévő zónák más-más nehézségi szintet takarnak, [itt egy erre vonatkozó térkép] plusz a Street Cred (Utcai hírnév) is befolyásolja milyen küldetések jönnek. Ez alapján neki lehet állni tervezgetni, ha ilyesmit szeretnél.

    Általánosságban nincs mindent vivő megoldás, ha előbb csinálod meg a fő küldi szálat a Nocture Op55n1 -ig, és onnan mész a mellék szálakra, az is teljesen jó taktika, de nekiállhatsz fordítva is, kibontod a mellék szálakat, és amikor azoknál nem jön újabb küldi, addig nekiállsz Gig-eket vagy főszálat csinálni. Egyébként ezek is kisebb téren különböző kihatással lehetnek az egyes küldetésekre.

    A fő különbség abban van, hogy milyen extra dolgokat, felszereléseket, autókat kapsz. Például a Panam szál egyik reward-ja egy hangtompítós mesterlövészpuska, ami csak így elérhető (nem lehet sem craft-olni, sem megvásárolni, sem megtalálni loot-ként máshol), az például nagyban befolyásolhatja a harcok minőségét, ha amúgy is mesterlövész illetve lopakodó beállítottságú a karaktered.

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák