Aktív témák
-
tronic
tag
Hello!
Most ismerkedem a cvs-sel. sajnos a telepites, majd a konfig utan a bejelentkezesnel elszall:
cvs [login aborted]: Error reading from server unimatrix: -1: Unknown error
a telepites utan letrehoztam egy felhasznalot, h tudjak pserver protokollal kapcsolodni. a megfelelo bejegyzes a passwd fajlban meg is jelent, de mar a bejelentkezes a fenti uzivel elszallt.
a cvsnt verzioja: cvsnt-2.5.02.2064
elore is thx!
LaCi'Tipikus esete annak, amikor génmanipulálgatanak össze-vissza és a végén kijön belole valami véletlenül...:)''
-
tronic
tag
up!
pls help!'Tipikus esete annak, amikor génmanipulálgatanak össze-vissza és a végén kijön belole valami véletlenül...:)''
-
tronic
tag
koszi szepen. adok a newsgroupnak egy tryt, hatha tudnak vmit segiteni.
LaCi
mod: de aki csipobol vagja a megoldast, nyugodtan irhat meg, igerem nem fogok megsertodni
[Szerkesztve]'Tipikus esete annak, amikor génmanipulálgatanak össze-vissza és a végén kijön belole valami véletlenül...:)''
-
brazso
tag
-
tronic
tag
szoval feltettem a servert. ugy is allitottam be, mint ahogy le van irva a cvsnt.org oldalan.
a kilens ugyan az a gep, mert otthon most csak egy gep van. ping minden megy, nincs fenn tuzfal, mert routerem van. sok helyen olvastam,h tuzfalproblema tud ilyet okozni.
a plane az egeszben, h most epp dolgozom, es csak 7vegen leszek otthon. a cvs service megy. ha nem pserver protkollal csatlakozom hanem local-lal, akkor nincs problema.
usert is tudtam hozza adni.
mar 2 gepre is feltettem es ugyan ezt a hibat produkalta. lehet vmi felett elsiklottam oszt, azert van most gebasz. amit modositottam az csaka wrapper file volt.
lehet megprobalkozom egy regebbi verzioval, de az sql auditra kivi vagyok.
elore is koszi
LaCi'Tipikus esete annak, amikor génmanipulálgatanak össze-vissza és a végén kijön belole valami véletlenül...:)''
-
tronic
tag
hat ezer koszonet. mindenre gondoltam csak nem a franya nod32-re.
siman a cvs.exe-t vetted fel az exclude listara vagy kell hozza a cvslock is?
nah majd kiderul .
thx megegyszer!!
-
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jófogás tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Spórolós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Eladó Magnat Monitor Supreme 2002 fekete
- Kis méretű akyga felsőtápos ATX gépház
- Új Lenovo Flex 5 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 14" -30% i5-1135G7 8GB 512GB Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest