Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
Milyen irodába gondolta ezt a Logi, h.lyék ezek? Irodistaként eszembe nem jutna nem teljes méretű, numerikus pad nélküli billentyűzetet venni. Agyam eldobom
Azért dűhít mert a cím miatt belelkesedtem mert 10 éve nem találok csendes irodába valót.[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Rayyy
senior tag
Jujci, dehiszen ez ollós, normális méretű enter és space van rajta... lehet, hogy ez kell nekem? Vajon gammázni lehet rajta... úgy értem, hogy a krájziszt kihajtja, ha egyszerre nyomok le több billentyűt?
Minden a legnagyobb render!
-
-
Esetleg southpaw billencset, igen. Tényleg sokkal jobb, mint egérrel terpeszteni.
De QMK/VIA-val – ami mondjuk Logival biztos nem lesz – még akár ez is opció:
Vagy ahogy épp akarod. Ha meg épp sok számbevitel jön, toggle layerre (is) rakod.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
tibaimp
nagyúr
Ezt inkább a kis unokahúgom laposa mellé venném meg neki! Tetszenek...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
€uro
őstag
Irodai?
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
-
iguana
őstag
én is "irodista" vagyok, sőt használom is a numpadet.
ennek ellenére évek óta keresek TKL, magyar kiosztású billentyűt munkára.
valami jót. red switch pl.
úgyis, hogy külön egységként (pluszban is fizetve), bal oldalon használnám a numpad-et vezeték nélkül.
tudom, elég perverz, de erre vágyom rég.14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
-
anulu
félisten
minél több új billentyűzetről (akár irodai, akár játékos) szóló cikket olvasok, annál jobban szeretem a sok-sok éves ASUS Cerberus-om. ezek valami förmedvények.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
-
moleculez
veterán
válasz -Skylake- #20 üzenetére
Nem minden irodai munka jelent ám 50k karakter gépelést egy nap… pl én is irodában dolgozom, de annyira keveset gépelek hogy nem is kértem jobbat az alap Dell vezetékes billnél🤷🏼♂️
Szerintem tök rendben van, akinek ilyen lightos irodai munkája van annak jó lehet.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Nyilván nálam. Programozó vagyok, nem inputtündér.
Nem nagyon írógatok számokat, így jobb oldalt az a mínusz pár centi bizony számít, hogy elérjek az egérhez. Ezért lenne baloldalt optimális a numpad, így mindkét hátrány megszűnik. Vagy legjobb: egér helyett trackpont, csak az nem nagyon van mechanikus billentyűzetbe integrálva.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
Osztott sculpted keywelles billencs (pl. Dactyl Manuform, Kinesis Advantage 360), és középre valami zsír trackball (Kensington Slimblade, ilyesmi)?
Eléggé endgame aroma. Ha meg néha játszanál is kicsit, jobb oldalt még kényelmesen elfér egy értelmes egér.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Én ilyesmire gyúrok. Már csak 3 kiló választ el tőle.
Mondjuk amennyit az elmúlt 11 hónapban beletoltam a Q8-akba, annyiból már kijött volna egy 5x7-es, nylonházas, felkapcsolózott Manuform, integrált trackballal, meg Signature Plastics kupakszettel, de eléggé bejött a platform, és erős volt a kísérletezési kedv.
[ Szerkesztve ]
-
Csandi
őstag
Pénzügyben dolgozom, egész nap Excel, felső sorban írom a számokat mert így szoktam meg gyerekként és utálom a numpadot, csak elveszi az egértől a helyet. Ha pedig le kell vennem a jobb kezem az egérről, hogy használjam már rossz, ha meg ballal kell keresztbe nyúlni az is rossz. Jópár éve csak kisebb billeket használok, sőt az utolsó 2 céges laptopomon sem volt numpad.
-
.LnB
titán
Ez volt az első gondolatom, hogy megőrülnék a numpad nélkül. Nekem inkább a trendi, Barbie-s jutott róla eszembe, minthogy irodai.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
moleculez
veterán
Igazi programozó ezt használja: [kép]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
anulu
félisten
válasz Synthwave #22 üzenetére
szoktam olvasgatni, de mindegyikben van valami "meh". az ilyen mikrokapcsolós csodák nem hatnak meg, ill by design nálam kizáró ok, ha nem 100%-os méretű. old school vagyok, ez van.
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Rayyy
senior tag
#8 Synthwave - ja télleg', a BT
#31 moleculez -Minden a legnagyobb render!
-
JulianSinulf
senior tag
Ronda. Nagyon ronda.
Persze ez szubjektív. De akkor is ronda. -
Rayyy
senior tag
Szerintem nem ronda, úgyhogy most gyakorlatilag összevesztünk.
Minden a legnagyobb render!
-
OgreImre
senior tag
A NumPad előnye nálam nem csak a számok miatt van, hanem az aritmetikai jelek is ott vannak ám. Tizedes vessző? Mérnökként alap, hogy kell a numpad számomra.
[ Szerkesztve ]
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
ilor14
tag
válasz moleculez #31 üzenetére
Igazi programozónak nem kell space, egyesekből és nullákból is le lehet írni, karakterkódolástól függ
#37 OgreImre: Mindegyik aritmetikai jelnek van megfelelője a billentyűzeten is. Papíron én is mérnök vagyok (mérnökinformatikus, hehe), de sosem használom a numpad-et, a home, end, insert, delete hiánya jobban fájna, azt sűrűbben használom terminálból.
-
dqdb
nagyúr
Visszalépés késleltetésben, frissítési frekvenciában (a BT legfeljebb 125 Hz-et tud) és használhatóságban (a BT-t az operációs rendszer kezeli, így amíg az nem tölt be, addig nincsen billentyűzeted, szóval BIOS-ban matatáshoz és telepítéshez kell másik billentyűzet, ha nincsen vezetékes üzemmódja is, és a cikkben szereplőnek nincsen), valamint van esetek, amikor több másodpercig is eltarthat a kapcsolódás.
Billentyűzeten a Bluetooth nagyon jó kiegészítő megoldás rendes 2.4G és/vagy vezetékes mód mellé, de kizárólag önmagában finoman szólva sem szerencsés asztali gépnél.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
podtibi
senior tag
Otthonra gyerekeknek/stream ereknek kiváló(nem játékra), de ennyiben szerintem ki is fulladt az értelme. Esetleg még falra dekoráció.
Az se kizárt hogy a b1 pro ra akartak reagálni ezekkel a termékekkel.[ Szerkesztve ]
Ezt inkább rád bízom.
-
Héraklész
tag
Ezt egy tévéhez tudnám elképzelni.
-
tibaimp
nagyúr
válasz Héraklész #43 üzenetére
TV-hez én ilyet néztem ki [Logitech K400] a tapipad miatt.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
-=MrLF=-
senior tag
Nálam ez az irodai, évek óta bevált, csendes is Logi K120
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
OgreImre
senior tag
A legtöbbhöz kell a SHIFT, illetve nem egy helyen vannak, "nyújtózni" kell, nekem nem kényelmes.
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
StLui
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest