Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • festina10

  tag

  válasz Potzee #14 üzenetére

  Szia!

  Én tőlük rendeltem aug.03.-án és 12.-én adta át a futár.
  DPD futárszolgáltatónál tudod csekkolni, hogy merre jár majd a cuccod.
  Nem lesz vám és áfa, mert Hollandiából küldik.
  Amikor én rendeltem mindennel együtt 106$ volt. Simán megérte :DD

  Ha van kérdésed, szívesen válaszolok.

 • krystman

  őstag

  válasz Potzee #22 üzenetére

  Hát nem tudni, hogy haszálta! De szépen megrepedt!

  Ez sem rossz, csak amit én linkeltem, abba 1920x1200 a felbontása! HD változata!

 • azbest

  nagyúr

  válasz Potzee #24 üzenetére

  Hát, én vacilláltam a vi8 és a hi8 közt, aztán arra jutottam, hogy inkább a nagyobb felbontás fontosabb nekem, mint a hdmi kimenet, mivel főleg tabletként használnám. A sima vi10 esetén is vicces, hogy még kisebb a felbontása, mint a 8-asnak. Ha hozzá csapjuk a billentyűzetes tokot, akkor kapunk egy gyenge laptopot.

  Persze, jól el lehet lenni kisebb felbontású készülékekkel is. Telefonból is használok 800x480-ast is meg 960x540-es felbontásút. A régi tabletem meg 7 colon 1280x800. Szóval használok több féle eszközt és bár elviselem a szőrös betűket és a kis felbontást is, de miért vennék gyengébben, ha jobbat is kapni :)
  Win10 desktopon lehet, hogy pár program rosszul fogja viselni a skálázódást, de androidon és win10 csempéken nem kellene, hogy problémát jelentsen a kijelző felbontása.

  Aki feleslegesnek mondja a nagy felbontású kijelzőket, az vagy nem használt még olyat és nem tudja, mi az igazán jó, vagy olyan szemproblémája van, ami miatt nem látja a különbséget. (merthogy normális esetben nagyobb felbontás nem azt jelenti, hogy apróbbak a dolgok, hanem hogy részletesebbek.)

  Én egyébként szemüveges vagyok, a távolra látáshoz kell korrigálás. Így viszont közelre nagyon élesen látok szemüveg nélkül. Például olvasni is anélkül szoktam és 8 colon fhd filmeket is fogok nézni elalvás előtt.

  Aki androidon játszik, annak lehet hátránya, hogy nem állítható általában a játék felbontása, így ott a részletesebb kijelzőn kisebb fps jön ki. Win-en normál játékoknál valószínűleg 1280x800 módban ugyanolyan használható lesz minden játék, mint a natív felbontásún, nem lesz észrevehetően homályosabb.

  Tényleg, win alatt a tabletek képernyőjének felbontása állítható, vagy fix natívon?

  (#26) festina10
  egyébként dpd-nél látszik a logban olyan infó, hogy mikor akarják kézbesíteni? Tehát nem utólag, hanem előre jelzett időpont. Valamelyiknél (talán belföldi gls-nél) nagy előny volt, hogy reggel már ott volt a várható kézbesítés ideje intevallum, így tudtam mikor várjam :)

  (#20) krystman
  olyanról olvastam techtablets fórumon, hogy a mikrofonos, headsetes vagy vezérlőgombos fülesek közül van amelyiktől megkergül, lehet valami telepített app okozza. Ha jól értem például a Google voice app ugrik erre valamiért.

  Esetleg az is okozhat gebaszt, hogy az ilyen bezérlős, mikrofonos megoldásokból többféle kiosztás is van és talán más fajta kell a hi8-hoz, mint amit a problémás fülesek használnak.

  [ Szerkesztve ]

 • Sogron

  tag

  válasz Potzee #22 üzenetére

  Azért az viszont mellette szól, hogy 25 dollár hozzá a komplett kijelző!!!

Hozzászólok Aktív témák